Customizeaza Windows 8.1 Start Screen cu Start Screen Unlimited

Desi fata de versiunea din Windows 8, in Windows 8.1 Start Screen-ul a primit un numar de optiuni de customizare suplimentare, ca de exemplu cele 4 dimensiuni disponibile pentru tile-uri sau posibilitatea de a seta background-ul pentru desktop si ca background pentru Start Screen, plus numarul mai mare de culori si background-uri default, acesta a ramas in continuare inflexibil si limitat in ceea ce priveste customizarea interfetei.

Pentru cei care sunt de parere ca Start Screen-ul necesita ceva mai multe optiuni si setari pentru a imbunatati experienta utilizatorului, le recomandam sa testeze Start Screen Unlimited.

Start Screen Unlimited este o aplicatie de customizare pentru Start Screen-ul sistemelor Windows 8 si Windows 8.1 (disponibila intr-o versiune Lite, gratuita, si intr-o versiune deluxe, la pretul de ~15$), care adauga in acesta o serie de optiuni si shortcut-uri pe care utilizatorul le va gasi (cel mai probabil) destul de folositoare.

start-screen-unlimited1

Versiunea Lite a aplicatiei adauga urmatoarele item-uri in Start Screen-ul din Windows 8/8.1:

  • un meniu de Power cu optiuni pentru shut down (power off), restart (reboot), hibernate si sleep
  • un meniu de tool-uri care contine shortcut direct catre Control Panel sau optiunea de a inchide aplicatia Start Screen Unlimited
  • un Search Box Google care permite cautarea in motorul de cautare Google direct din Start Screen
  • ceas si calendar digital (afiseaza ora si data in Start Screen)
  • un buton de help/info care permite verificarea pentru update-uri si feedback
  • un link catre pagina de unde poate fi cumparata editia deluxe, care implicit contine mai multe optiuni de customizare decat versiunea lite)

start-screen-unlimited

Aplicatia nu altereaza fisierele de sistem, deci poate fi folosita fara niciun risc. De asemena, aceasta consuma foarte putine resurse si nu ingreuneaza functionarea sistemului. Se recomanda insa, inainte ca aceasta sa fie instalata, sa creati un restore point pentru orice eventualitate.

Download Start Screen Unlimited.

Nota: Compatibila cu toate dispozitivele care ruleaza Windows 8 sau Windows 8.1 (inclusiv tablete), cu exceptia Surface RT.

STEALTH SETTINGS – Customize Windows 8.1 Start Screen with Start Screen Unlimited

Customizeaza Windows 8.1 Start Screen cu Start Screen Unlimited

About the author

stealth

Leave a Comment