Modifica pozitia si dimensiunile Start Screen-ului cu ImmersiveTaille

De cand a fost lansat sistemul de operare Windows 8, au fost lansate zeci de aplicatii care sa le permita utilizatorilor sa customizeze unul dintre principalele feature-uri ale acestuia, si anume Start Screen-ul. O astfel de aplicatie este si ImmersiveTaille, cu ajutorul careia utilizatorii Windows 8 pot modifica dimensiunile Start Screen-ului si de asemenea ii pot alege pozitia pe ecran in functie de preferinte (sus, jos, dreapta, stanga sau fullscreen).

immersivetaille

ImmersiveTaille este gratuita si nu necesita instalare (aplicatie portabila), suporta mai multe limbi (engleza, franceza, spaniola, chineza, olandeza si germana) si are o interfata simpla, usor de inteles si de folosit.

Cum functioneaza ImmersiveTaille?

  • in tab-ul Basic, utilizatorii pot selecta pozitia de afisare a Start Screen-ului, optiunile fiind Top, Bottom, Left, Right, Fullscreen + Taskbar. Modificarile au loc imediat ce este selectata una dintre optiuni, fara a necesita timp de asteptare sau restartarea sistemului.

start-screen-taskbar

start-screen-position

  • in tab-ul Advanced, utilizatorii pot seta o rezolutie custom pentru Start Screen si de asemenea, pot seta si o pozitie custom pentru acesta, bazata pe coordonatele x si y specificate de acestia.

start-screen-resolution

  • in tab-ul Settings utilizatorii pot alege sa porneasca aplicatia odata cu Windows-ul, sa plaseze o iconita a aplicatiei in systray sau sa seteze inchiderea automata a aplicatiei dupa o perioada specificata de minimizare in system tray.

immersivetaille-settings

Download ImmersiveTaille.

Nota: Aplicatie compatibila doar cu Windows 8. Pentru a modifica limba, dati click pe steagul afisat in coltul din stanga-jos.

STEALTH SETTINGS – Edit Start Screen size and position with ImmersiveTaille

Modifica pozitia si dimensiunile Start Screen-ului cu ImmersiveTaille

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment