Cum putem recupera contactele iPhone, fisierele foto si video, SMS-urile din backup-urile iTunes

Cand vine vorba de administrarea unui iPhone si a datelor de pe acesta, evident ne referim la iTunes. De asemenea, utilizatorii iPhone pot crea backup-uri ale datelor de pe telefon, inclusiv contacte, fisiere foto si audio, calendar, SMS-uri, call log, note si app data, folosind iTunes. Insa backup-urile astfel create nu pot fi recuperate pe telefon decat prin intermediul iTunes. Ceea ce uneori poate destul de dureros, mai ales daca nu se doreste recuperarea decat a unei parti din datele stocate intr-un anumit backup (de exemplu, se vrea doar recuperarea contactelor, a mesajelor sau a calendarului dintr-un backup mai vechi). Atunci cand folosim iTunes pentru a recupera datele dintr-un backup, acesrea se suprascriu peste datele deja prezente in telefon, lucru pe care destui utilizatori ar prefera sa-l evite.

iPhone Backup Extractor este o aplicatie gratuita care permite recuperarea de date individuale din backup-urile create cu iTunes. Mai exact, utilizatorii pot selecta ce date sa extraga din respectivele backup-uri, pentru ca apoi sa le converteasca in fisiere CSV, VCard sau ICAL, pentru a putea fi importate in Excel, Outlook sau Webmail.

backup-extractor

iPhone Backup Extractor poate recupera date dintr-un fisier de backup iTunes, cum ar fi contactele, mesajele scrise, mesajele vocale, fisierele foto, video si audio, notele si evenimentele din calendar, jocurile salvate si date ale aplicatiilor, precum si alte date inaccesibile in alt mod.

La rularea aplicatiei, aceasta scaneaza folderul default pentru a identifica backup-urile iTunes (in cazul in care acestea nu sunt stocate in folderul implicit, utilizatorii le pot selecta manual). Dupa selectarea unui fisier de backup, iPhone Backup Extractor listeaza toate datele stocate in acesta, iar utilizatorul poate selecta datele pe care doreste sa le recupereze din respectivul backup.

Download iPhone Backup Extractor.

Nota: Compatibil cu Windows (XP, Vista, 7), Mac OSX si Linux.

STEALTH SETTINGS – How to recover iPhone contacts, photo and video files, SMS from iTunes bakups

Cum putem recupera contactele iPhone, fisierele foto si video, SMS-urile din backup-urile iTunes

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.