Identificati si combinati contactele duplicate din iPhone cu OneContact

Majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri obisnuiesc sa pastreze backup-uri ale contactelor fie in adresele de e-mail (Google), fie in computer (create cu aplicatii PC Companion gen iTunes sau Kies), fie stocate pe diverse servicii cloud (SkyDrive, Dropbox sau iCloud). De asemenea, acestea pot fi sincronizate si cu retelele sociale (Facebook sau Twitter) sau clientii de IM folositi (Yahoo sau WhatsApp). In felul acesta, transferarea contactelor pe un telefon nou se face mult mai simplu si doar in cateva secunde.

La fel ca in cazul telefoanelor cu Android, utilizatorii iPhone pot intampina problema unei liste de contacte dezordonate, cu multe duplicate, din cauza combinarii/sincronizarii contactelor din mai multe locatii. Sortarea acestora ar putea dura o vesnicie, mai ales daca ne referim la liste de cel putin peste 100 de contacte. Din fericire, exista solutii pentru aceasta problema, si una dintre ele este aplicatia OneContact.

contact-sources

OneContact este o aplicatie gratuita pentru iOS care ajuta utilizatorii sa identifice si sa combine contactele duplicate din iPhone/iPod. Aceasta scaneaza lista de contacte pentru a detecta duplicatele, pe care apoi le imparte in 2 categorii: Exact duplicates si Fuzzy Duplicates (se recomanda verificarea contactelor din aceasta categorie inainte de a fi combinate).

duplicate-contacts

Utilizatorii pot fie sa combine automat contactele duplicate, fie sa combine individual fiecare grup de duplicate in parte.

auto-merge conflicts

Modificarile facute de aplicatie se vor vedea imediat in Address Book, iar dupa ordonarea listei de contacte, utilizatorii pot crea un backup al acesteia, pentru orice eventualitate.

Download OneContact (via iTunes).

STEALTH SETTINGS – Detect and merge iPhone duplicate contacts with OneContact

Identificati si combinati contactele duplicate din iPhone cu OneContact

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment