Look nou pentru Facebook Timelime si News Feed

Dupa o serie de update-uri facute la setarile de securitate si intimitate, Facebook s-a hotarat sa imbunatateasca si aspectul vizual al retelei de socializare, cu un design mai simplu si mai usor de citit atat pentru Timeline cat si pentru News Feed.

new-timeline-facebook

Facebook a renuntat la layout-ul de doua coloane pentru Timeline, acesta fiind acum format dintr-una singura, insa schimbarea majora vine sub forma sectiunilor de sub About (localizate in stanga paginii), unde utilizatorii pot alege sa afiseze informatii personale cum ar fi cartile si filmele pe care le-au vizionat (sau le-au dat like), fotografiile de pe Instagram sau muzica preferata etc.

about-page

De asemenea, News Feed-ul pune acum mai mult accent pe imaginile, videoclipurile si posturile publicate de prieteni si ofera acces mai rapid la lista de contacte, la paginile care au primit Like sau la informatiile afisate. Coloana din mijloc este mai lata decat cea a vechiului Feed, fotografiile si videoclipurile fiind afisate la dimensiuni mai mari, iar toolbar-ul din partea dreapta poate fi extins sau ascuns in functie de cum este folosit de catre utilizatori (noul look este similar cu cel al aplicatiei Facebook pentru Android sau iOS).

news-feed

Desi noul design a fost anuntat in urma cu cateva zile, iar o parte (mica ce e drept) dintre utilizatori au beneficiat deja de modificarile de look, probabil va mai trece ceva vreme pana cand update-ul va fi disponibil pentru toti utilizatorii Facebook. Pana atunci, cei interesati pot sa se inscrie aici pentru noul aspect al News Feed-ului, iar apoi sa se inarmeze cu ceva rabdare in asteptarea noului Timeline (cel mai probabil acesta isi va intra in drepturi in urmatoarele saptamani).

STEALTH SETTINGS – New Look for Facebook Timeline and News Feed

Look nou pentru Facebook Timelime si News Feed

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.