Protectie gratuita impotriva keyloggerelor cu Zemana AntiLogger

Keyloggerele fac parte din cea mai periculoasa categorie de malware, acestea fiind capabile sa inregistreze fiecare apasare de taste facuta pe computerul infectat. Toate informatiile sensibile, cum ar fi parolele, informatiile bancare, codurile de securitate sau numerele de carduri de credit, sunt vulnerabile atunci cand ne referim la keylooggere, de aceea, utilizatorii Windows (si nu numai) ar trebui sa aiba in vedere in afara de protectia obisnuita anti-virus (de obicei acestia pot detecta si keyloggere, dar nu e valabil intotdeauna sau pentru toate programele anti-virus) si folosirea unui tool anti-keylogging, care sa le tina informatiile personale in siguranta, departe de infractorii cibernetici.

Zemana AntiLogger Free este o utilitate freeware care le ofera utilizatorilor Windows protectie impotriva keyloggerelor, pastrandu-le informatiile personale in siguranta. Aceasta cripteaza fiecare apasare de tasta, in acelasi timp transmitand informatiile necriptate pe paginile/site-urile folosite de utilizatori (de exemplu, cand folosim informatii bancare sau cand dorim sa ne logam pe un anumit site, sau intr-o adresa de e-mail). In felul acesta, chiar daca datele sunt inregistrate si furate de keyloggere, acestea nu pot fi descifrate, deci nu pot fi folosite.

Zemana-AntiLogger

Zemana AntiLogger nu necesita conexiune la internet, protectia oferita de aceasta nedepinzand de semnaturile malware adunate in bazele de date (tool-ul foloseste un mod proactiv pentru a detecta potentiale aplicatii daunatoare, nerecunoscute sau neidentificate de programele anti-virus instalalte). De asemenea, nu cauzeaza conflicte cu programele antivirus folosite de utilizatori. Iar cel mai important, Zemana AntiLogger ofera protectie tuturor aplicatiilor instalalte in sistem, nu doar web-browserelor, cum e cazul cu alte utilitati anti-keylogging.

Interfata aplicatiei este simpla si usor de folosit. De fapt, dupa instalare, aceasta este configurata direct pentru a se potrivi necesitatilor utilizatorilor, insa acestia pot modifica setarile dupa preferinte accesand butonul Settings aflat in coltul din stanga-jos al ferestrei principale.

Zemana-AntiLogger-settings

Aplicatia este disponibila in doua versiuni, una gratuita, care cripteaza datele transmise de tastatura si ofera protectie actualizata in mod constant, si o versiune premium (costa 34$), care in plus alerteaza utilizatorii care sunt fisierele/aplicatiile care incearca sa acceseze informatiile personale, ofera protectie impotriva trojanilor bancari, a atacurilor man-in-the-browser si a malware-urilor care trec de conexiunile sigure si blocheaza in timp real rularea in sistem (cu ajutorul IntelliGuard) a oricarui malware care incearca sa fure informatii.

Download Zemana AntiLogger.

Nota: Zemana AntiLogger consuma foarte putine resurse de sistem si este compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8 (32 si 64 biti).

STEALTH SETTINGS – Free protection against keyloggers with Zemana AntiLogger

Protectie gratuita impotriva keyloggerelor cu Zemana AntiLogger

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment