Cum sa facem Jailbreak la iOS 6.x cu evasi0n

Fie ca vreti sa va customizati noul iPhone, sau sa folositi ringtone-uri personalizate sau doriti sa puteti instala aplicatii neautorizate, care nu sunt disponibile in App Store, solutia este una singura: jailbreak.

jailbreak-iphone

A jailbreak-ui un iPhone inseamna de fapt a renunta la limitarile impuse de catre Apple sau de catre operatorii de telefonie mobila. Iar procesul de jailbreak al unui dispozitiv cu iOS a devenit destul de simplu si lipsit de risc odata cu lansarea tool-ului evasi0n.

evasi0n este noul tool care le permite utilizatorilor sa faca jailbreak dispozitivelor mobile cu sistem de operare iOS 6.x. Daca sunteti interesati cum sa folositi aceasta aplicatie pentru a face jailbreak iPhone-ului (iPad-ului sau iPod-ului) din dotare, nu trebuie decat sa cititi instructiunile de mai jos.

evasi0n-site

Cum facem jailbreak la iOS 6.x cu ajutorul evasi0n?

  • mai inainte de toate faceti un backup sistemului de operare ca masura de protectie (in cazul in care procesul de jailbreak da gres pe undeva; desi n-au fost raportate cazuri grave inca, e bine sa fiti precauti)
  • apoi dezactivati parola pentru deblocarea dispozitivului si conectati-l la computer
  • deschideti tool-ul evasi0n (acesta va recunoaste automat dispozitivul cu iOS) si dati click pe butonul Jailbreak (urmati instructiunile afisate de aplicatie)

jailbreak-ios

  • atunci cand vi se va cere, deblocati dispozitivul si selectati iconita Jailbreak prezenta in home screen pentru a continua procesul de jailbreak

Jailbreak-iCon

  • cand procesul va fi finalizat, dati click pe butonul de Exit afisat de aplicatie si deconectati dispozitivul de la computer.

Exit-jailbreak

Si gata. Veti fi posesorii unui dispozitiv cu iOS 6.x liber, cu feature-uri noi si interesante si cu foarte multe aplicatii folositoare (dar respinse de Apple) puse la dispozitie de Cydia. Enjoy!

Download evasi0n (jailbreak iOS 6.x).

Nota: Aplicatie disponibila pentru Windows, Mac OSX si Linux.

STEALTH SETTINGS – How to jailbreak iOS 6.x with evasi0n

Cum sa facem Jailbreak la iOS 6.x cu evasi0n

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment