Cum sa facem backup aplicatiilor downloadate din Cydia inainte de a upgrada iOS

Daca ati facut jailbreak dispozitivului cu iOS 6.x din dotare inainte de update-urile de securitate facute de Apple, cel mai probabil va intrebati daca jailbreak-ul va functiona si pentru acestea. Ei bine, vestea buna este ca da, puteti jailbreak-ui si update-urile, insa vestea proasta este ca va trebui s-o luati de la capat cu toate modificarile si download-urile de aplicatii din Cydia (si din App Store) facute dupa jailbreak.

cydia1

Daca nu doriti sa treceti din nou prin tot procesul de customizare al dispozitivului cu iOS, puteti evita cel putin o parte (destul de substantiala) din acesta, si anume reinstalarea manuala a aplicatiilor downloadate din Cydia (pe care mai intai ar trebui sa le reidentificati) si re-efectuarea tweak-urilor pentru sistem.

OpenBackup este o aplicatie gratuita, disponibila doar pentru dispozitivele cu iOS jailbreak-uite, care le permite utilizatorilor sa faca backup atat tweak-urilor de sistem cat si aplicatiilor downloadate din Cydia.

OpenBackup-iOS

Cum functioneaza OpenBackup?

  • descarcati aplicatia din Cydia si instalati-o
  • dati click pe butonul de Backup (acesta va fi salvat fie in iCloud, daca este activat, fie in iTunes)
openbackup
  • apoi deschideti iTunes si faceti upgrade-ul la ultima versiune de iOS
  • dupa upgrade, faceti din nou jailbreak dispozitivului cu iOS
  • mergeti in Cydia si downloadati din nou aplicatia OpenBackup
  • apoi dati click pe butonul Restore si asteptati ca aplicatia sa termine restaurarea backup-ului.

Dupa ce procesul de restaurare va fi finalizat, veti avea din nou toate tweak-urile pentru sistem si toate aplicatiile downloadate din Cydia. Succes!.

STEALTH SETTINGS – How to backup Cydia apps before upgrading iOS

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Vei găsi scrise de mine, articole despre sistemele de operare Windows, Linux, macOS, dar și despre platforme web precum WordPress și WooCommerce

How to » iPhone » Cum sa facem backup aplicatiilor downloadate din Cydia inainte de a upgrada iOS

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR