macOS High Sierra 10.13.1 – New Emoji & Bug Fixes

macOS High Sierra 10.13.1 a ajuns la Beta 3, iar Apple promite ca in viitorul apropiat utilizatorii de Mac sa poata primi update-ul la versiunea finala.
Noua versiune rezolva o serie de bug-uri si probleme de securitate prezente pe macOS High Sierra 10.13 si vine cu nou pachet de emoji icons.

In noul set de emoji gasim de la animalute, noi fete, pana la legume, mancare si personaje de desene animate si alte elemente.
Fiecare dintre aceste emoji se vor regasi si pe noul iOS 11.1 si watchOS Beta.

Update-ul este disponibil din App Store →  Updates.

macOS High Sierra 10.13.1 Public Beta 3 este disponibil numai pentru utilizatorii care au Mac sau MacBook inrolat in Apple Beta Software Program.

How to » iHowTo » iHowTo - macOS » macOS High Sierra 10.13.1 – New Emoji & Bug Fixes

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

3 thoughts on “macOS High Sierra 10.13.1 – New Emoji & Bug Fixes”

 1. Bună seara,
  IMacul meu ne se mai deschide din mouse(wireless) și nici din tastatură. Înainte se deschidea fără probleme c-o mouse-ul cklicând pe ecran. Acum , nu se deschide deloc.
  Vă rog, dacă puteți să-mi Spune-ți ce ar trebui să fac. Moisil a fost verificat și este ok.
  Cu mulțumiri
  Costin Pop

  Reply
  • Cel mai probabil, inainte era doar in modul “sleep”, mod ce permite deschiderea din mouse sau dintr-o apasare pe taste. Daca a fost oprit prin “shut down”, trebuie pornit din buton.

   Reply

Leave a Comment