Cum excludem o reclama sau un element dintr-un anumit “Post” in WordPress

WordPress este un sistem foarte simplu cu ajutorul caruia putem sa cream un website in cateva minute. Avem nevoie doar putin cunostinte de PHP, SQL si un server pe care sa gazduim fisierele.
Atunci cand vine vorba sa adaugam anunturi in paginile cu articole ale unui website creat cu WordPress, sarcina este destul de usoara. La majoritatea temelor de WordPress (WP Themes), pagina de articol este data de fisierul single.php sau content.php, localizat de obicei in radacina al temei. Anuntul sau anunturile vor putea fi plasat oriunde dorim. Inaintea continutului, dupa continut, dupa titlu, etc.
Odata adaugat codul HTML sau Java al unui anunt, acesta  va fi vizil automat in toate paginile cu articole de pe website / blog. Problema apare atunci cand dorim sa excludem anunturile din anumite pagini ale website-ului.
Daca nu dorim sa nu apara anunturile intr-un anumit articol, avem de facut cativa pasi simpli, dar care necesita putina atentie.

Cum putem exclude anunturi / reclame din anumite pagini ale unui blog sau website facut cu WordPress

In primul rand avem nevoie de un acces FTP sau de oricare alta cale de acces care sa ne permita accesarea si editarea fisierelor temei de WordPress in care avem sau urmeaza sa avem anunturile.
Sa presupunem ca anunturile vor fi in single.php, fisier comun al tuturor articolelor din website.
Editam fisierul single.php si adaugam codul:

<?php
if (! is_single($Post))
{ ?>
COD ADS
<?php };?>

“$Post” va fi inlocuit cu numarul de ID al articolului in care nu doriti sa fie afisat “COD ADS”. Il identificati foarte usor in bara de adrese a browser-ului, atunci cand editati articolul. “?post=19067“.

Salvati fisierul single.php, iar anunturile nu vor fi prezente in pagina cu articolul specificat de dvs. Daca aveti de adaugat mai multe pagini in care doriti ca anunturile sa nu fie prezente, adaugati ID-urile cu virgula intre ele.

How to » Net Surfing » Cum excludem o reclama sau un element dintr-un anumit “Post” in WordPress

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment