Fix WordPress “Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute.”

Atunci cand actualizezi themes si plugins WordPress, website-ul sau blogul nu poate fi accesat pana procesul de instalare a noilor versiuni nu se finalizeaza. “Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute.”

Acest mesaj care apare pe oricare pagina accesata are rolul de a impiedica vizitatorii sa intampine erori de sistem care apar in timpul procesului de update.

Asadar, nu este o eroare, este doar un mesaj de informare care apare cat timp in background de descarca arhivele cu actualizarile de WordPress, se dezarhiveaza pe serverul gazda si se instaleaza. Acesta fiind procesul complet de actualizare, la finalul caruia mesajul de mentenanta dispare singur.

Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute
WP Maintenance

Problema apare atunci cand WordPress nu reuseste sa finalizeze actualizarile core, de plugins sau de teme. Atunci mesajul “Briefly unavailable for scheduled maintenance” ramane blocat permanet si nu poate fi accesata nici o pagina. Nici macar Dashboard / wp-admin.

Cum rezolvam problema daca mesajul “Briefly unavailable for scheduled maintenance” ramane blocat? Website Broken

Este suficient sa aveti acces la FTP-ul unde sunt fisierele WordPress ale blogului sau website-ului dvs. In radacina (public_html, de cele mai multe ori) o sa gasiti fisierul “.maintenance” pe care trebuie sa-l stergeti manual.

WordPress FTP

Odata sters fisierul .maintenance, website-ul WordPress va functiona din nou.

Acest mesaj apare atat in timpul actualizarilor manuale de WordPress cat si in timpul celor automate.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » WordPress » Fix WordPress “Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute.”
Leave a Comment