Download Logon Screen Rotator pentru Windows 8

Daca nu sunteti multumiti cu optiunile de customizare oferite de Microsoft pentru sistemul de operare Windows 8, puteti apela la diverse aplicatii third-party cu ajutorul carora puteti sa personalizati sistemul din dotare in functie de preferinte. Logon Screen Rotator este o astfel de aplicatie, care permite schimbarea automata a imaginilor de background pentru Logon Screen si Lock Screen dupa fiecare logare si/sau blocare a Windowsului.

Logon-Screen-Rotator-for-Windows-8

Utilitatea Logon Screen Rotator poate fi setata sa schimbe imaginile de background pentru Logon Screen si Lock Screen la anumite intervale specificate. Background-ul poate fi setat sa se modifice automat o data pe zi, la fiecare logare sau blocare a sistemului sau la fiecare logare si blocare (ambele actiuni sunt necesare) a sistemului.

Logon-Screen-Rotator-Options

Imaginile de background pot fi selectate dintr-unul sau mai multe foldere si pot fi schimbate in ordine aleatorie, sau in functie de preferintele utilizatorilor.

Logon-Screen-Rotator-for-Windows-8-Images

La prima utilizare a aplicatiei, aceasta va cere permisiunea sa foloseasca imaginile din folderul (My) Pictures. In cazul in care nu doriti sa foloseasca imagini personale sau preferati sa selectati alta locatie, dati click pe No.

In cazul in care imaginile de background nu se modifica imadiat dupa prima utilizare a aplicatiei, dati un restart sistemului pentru a remedia problema.

Download Logon Screen Rotator.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows 7 si Windows 8, 32 si 64 biti.

STEALTH SETTINGS – Download Logon Screen Rotator for Windows 8

Download Logon Screen Rotator pentru Windows 8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment