Download Windows 9 Start Menu pentru Windows 7 si Windows 8

In ultimele zile au aparut online tot mai multe leak-uri despre viitorul sistem de operare Windows, care au confirmat cel putin un feature nou al acestuia, si anume reintroducerea meniului de Start, la care Microsoft a renuntat in favoarea Start Screen-ului odata cu lansarea Windows 8.

Prima versiune beta a urmatorului Windows, Windows 9 Technology Preview, urmeaza sa fie facuta disponibila publicului la sfarsitul acestei luni, pe data de 30 septembrie. Daca nu mai aveti rabdare pana atunci pentru a testa noutatile pe care Microsoft la va include in sistem (cel putin in versiunea preview a acestuia), aveti posibilitatea sa experimentati noul Start Menu care va fi disponibil in Windows 9 (o combinatie intre meniul de Start clasic, din Windows 7, si Start Screen-ul din Windows 8) prin intermediul aplicatiei third-party ViStart.

 windows9-start-menu

ViStart este o aplicatie gratuita pentru Windows care le permite utilizatorilor sa foloseasca meniuri de Start custom pe sistemele de operare folosite (indiferent daca acestea dispun sau nu de un meniu de Start nativ).

Cum putem instala si folosi noul Start Menu din Windows 9 pe sistemele de operare Windows 7 si Windows 8?

  • descarcati si instalati aplicatia ViStart pe Windows-ul dvs (aveti grija ca in timpul procesului de instalare aplicatia se va oferi sa instaleze pentru dvs si programe aditionale; pur si simplu dati click pe Cancel >Yes cand este afisat acordul pentru licenta, iar ViStart va fi instalat fara respectivele programe)

 decline-junkware

  • dupa ce instalati aplicatia, descarcati de pe DeviantArt skin-ul Windows 9 Start Menu pentru ViStart
  • extrageti continutul arhivei care contine skin-ul Windows 9 Start Menu in folderul pentru skin-uri al programului ViStart (acesta in gasiti in C:\Users\user-name\AppData\Roaming\ViStart\_skins, unde C: este partitia de sistem si user-name este numele userului dvs)

 vistart-skins-folder

  • apoi dati click-dreapta pe iconita ViStart afisata in systray si selectati Options din meniul afisat pentru a deschide ViStart Control Panel

 vistart-systray

  • in fereastra deschisa selectati Style (partea stanga), apoi din meniul drop-down de sub intrebarea Which Start Menu would you like? selectati Windows 9 Start Menu

vistart-options

Si gata. Dupa ce veti face aceste setari, veti putea folosi un Start Menu asemanator cu cel din Windows 9 in sistemul dvs Windows.

Download ViStart.

Download Windows 9 Start Menu skin for ViStart.

Nota: ViStart este compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1

Credit skin: PeterRollar @deviantart

STEALTH SETTINGS – Download Windows 9 Start Menu for Windows 7 and Windows 8

Download Windows 9 Start Menu pentru Windows 7 si Windows 8

About the author

stealth

Leave a Comment