Descarca OS X Yosemite Transformation Pack pentru Windows

La inceputul acestei luni, Apple a lansat prima versiune beta a urmatorului sistem pentru Mac, OS X Yosemite. Aceasta versiune include integrare imbunatatita a iOS 8 (viitorul sistem de operare mobil al Apple) precum si cateva modificari de interfata (conform Apple, aceasta este similara cu cea a primelor versiuni ale sistemului), si este disponibila gratuit ca update pentru utilizatorii de MacBook-uri.

Daca sunteti utilizator Windows si va place felul in care arata noul sistem OS X Yosemite pentru Mac, avem o veste buna pentru dvs. Acum puteti descarca si instala pachetul de transformare OS X Yosemite pentru Windows, pentru a va face sistemul sa semene ca aspect cu cel mai nou sistem Mac OS X (daca nu ati folosit pana acum teme third-party sau pachete de transformare pe sistemele Windows, atunci trebuie sa stiti ca acestea nu adauga in sistem feature-urile de care dispun sistemele dupa care sunt create respectivele teme/pachete, ci instaleaza doar anumite elemente UI pentru a modifica aspectul Windowsului; in cazul de fata, Windowsul va semana cu OS X Yosemite dupa instalarea pachetului de transformare, insa va dispune de aceleasi feature-uri ca inainte).

yosemite-skin-pack-for-windows

OS X Yosemite transformation pack include resurse de sistem si elemente de UI extrase din sistemul Yosemite original, in care sunt incluse iconite, wallpapere, poze pentru useri, ecranul de logare si teme Yosemite si iOS 8. De asemenea, dock-ul inclus in pachetul de transformare este similar ca aspect cu cel din Yosemite. Si, un lucru foarte important pentru utilizatorii care doresc sa instaleze acest pachet de transformare, acestia nu vor trebui sa foloseasca aplicatii third-party cum ar fi UXStyle Core sau UX Theme Patcher inainte de instalare, deoarece pack-ul va patch-ui automat fisierele de sistem pentru a permite folosirea stilurilor vizuale (visual styles) incluse in acesta.

Inainte de a instala pachetul de transformare OS X Yosemite pentru Windows creati un restore point al sistemului pentru a va asigura ca puteti reveni fara probleme la o stare a acestuia anterioara instalarii pack-ului in cazul in care dupa instalare intampinati erori sau dificultati de functionare ale sistemului. De asemenea, inainte de a da click pe butonul Install, cel mai probabil veti dori sa debifati optiunea Set Windows X’s Live as default homepage si sa selectati ce feature-uri din cele listate doriti sa fie aplicate in timpul instalarii.

yosemite-skin-pack-installation

Pack-ul de transformare OS X Yosemite este disponibil in doua variante, una universala compatibila cu Windows XP si sisteme Windows mai noi decat acesta (Vista, 7, 8 si 8.1) si una speciala compatibila incepand cu Windows 7. Dupa ce descarcati varianta dorita, modificati extensia pachetului din .zip_ in .zip, apoi extrageti continutul arhivei si rulati installerul cu privilegii de administrator (click-dreapta pe acesta si selectati Run as administrator).

Download OS X Yosemite transformation pack pentru Windows.

STEALTH SETTINGS – Download OS X Yosemite Transformation Pack for Windows

Descarca OS X Yosemite Transformation Pack pentru Windows

About the author

stealth

Leave a Comment