Transfer de mare viteza de pe Android cu Fast File Transfer

Daca obisnuiti sa transferati destul de des fisiere de pe un dispozitiv cu sistem de operare Android (smartphone sau tableta) pe alte dispozitive mobile via Bluetooth, atunci deja stiti cat de mult poate dura procesul de transfer, mai ales cand e vorba de fisiere de dimensiuni mari, sau transferati mai multe fisiere in acelasi timp. Fast File Transfer este o aplicatie pentru Android care mareste viteza de transfer, aceasta ajungand sa fie chiar si de 20 de ori mai rapida decat cea normala. Aplicatia foloseste WiFi Tethering pentru stabilirea conexiunii dintre dispozitivele mobile (fara a fi necesar accesul la Internet).

fast-file-transfer

Cum se foloseste Fast File Transfer?

Dupa instalarea aplicatiei, utilizatorii trebuie doar sa tina apasat in File Explorer pe fisierul pe care doresc sa-l transfere pana cand este afisat meniul de optiuni. Din meniu trebuie selectata optiunea Share (sau Send), apoi Fast File Transfer. Apoi trebuiesc urmate instructiunile afisate pe ecran.

send-file
sending-file

Caracteristici Fast File Transfer

  • viteza cu pana la de 20 de ori mai mare decat prin Bluetooth
  • nu este necesara o conexiune Wi-Fi normala
  • transferul nu necesita acces la internet
  • fara consum de date
  • posibilitatea de a transfera fisiere multiple
  • afiseaza coduri QR pentru primire rapida a fisierelor
  • dispozitivul destinatar nu trebuie sa aiba aplicatia instalata
  • pot fi transferate fisiere si pe dispozitive non-Android

Download Fast File Transfer (via Google Play).

Note: Viteza de transfer a aplicatiei depinde direct de dispozitivele in care se face tranferul. Fast File Transfer este compatibila doar cu dispozitivele cu WiFi Tethering

STEALTH SETTINGS – High speed transfer from Android with Fast File Transfer

How to » Android » Transfer de mare viteza de pe Android cu Fast File Transfer

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment