Cum putem seta un SlideShow de imagini ca Start Screen Background in Windows 8

Cel mai important feature din Windows 8 este fara indoiala Start Screen-ul, cu interfata sa moderna, in stilul metro.

windows-8-start-screen

In mod implicit, Microsoft a inclus o serie de customizari posibile pentru Start Screen, insa utilizatorii care doresc sa foloseasca culori sau imagini custom pentru background trebuie sa apeleze la aplicatii third-party.

In cazul in care doriti sa folositi ca background pentru Start Screen un slideshow de imagini (la fel ca cel pentru backgroundul pentru Desktop), atunci aveti nevoie de aplicatia Windows 8 Start Screen Customizer.

windows_8_start_screen_customizer

Windows 8 Start Screen Customizer este o utilitate gratuita cu ajutorul careia userii Windows 8 pot customiza background-ul pentru Start Screen. Acestia pot fie sa seteze ca background o singura imagine custom (de asemenea, pot seta ca background pentru Start Screen imaginea folosita ca background pentru Desktop), fie pot selecta mai multe imagini, care vor fi afisate in slideshow, in functie de timpii setati de utilizatori.

Alte caracteristici ale Windows 8 Start Screen Customizer sunt si optiunea de a modifica numarul de randuri de tile-uri afisate pe Start Screen, optiunea de a customiza opacitatea background-ului (feature experimental) si efectul de blur. De asemenea, utilizatorii au si posibilitatea de a reveni la background-ul original cu doar un simplu click.

Nota: Pentru ca background-ul sa ramana cel setat de dvs si dupa restartarea sistemului, aveti grija sa bifati optiunea Run at startup.

Credit: vhanla @deviantart

STEALTH SETTINGS – How to set Image SlideShow as Start Screen Background in Windows 8

Cum putem seta un SlideShow de imagini ca Start Screen Background in Windows 8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment