Cum putem personaliza Windows 8 Start Screen cu imagini si culori custom

Cand vine vorba de Windows 8, evident cel mai interesant si mai discutat feature este Start Screen-ul, intampinat cu entuziasm de majoritatea utilizatorilor, dar si cu scepticism de un numar deloc de neglijat al acestora.

Una dintre nemultumirile cu privire la Start Screen este faptul ca, desi permite o anumita customizare (utilizatorii pot schimba culoarea de background folosind culorile predefinite de developeri), utilizatorii nu pot seta direct din sistem background-uri custom, cum ar fi alte culori decat cele existente deja in paleta sau imagini/fotografii.

Daca si dvs va doriti sa puteti customiza dupa preferinte background-ul Start Screen-ului in Windows 8, aveti posibilitatea sa faceti acest lucru folosind aplicatia Decor8.

Decor8

Decor8 este o utilitate gratuita care permite setarea ca background pentru Start Screen a imaginilor si a culorilor custom. Aceasta are o interfata moderna, asemanatoare cu panoul de customizare din Windows 8, usor de inteles si foarte simplu de folosit.

Una dintre caracteristicele cele mai interesante alea Decor8 este ca aplicatia permite utilizatorilor sa seteze mai multe imagini ca background (la fel ca in temele pentru Windows 7 si Windows 8), acestea fiind afisate automat si random la anumite intervale de timp.

Color-scheme

Alte feature-uri Decor8:

  • posibilitatea de a alege din zecile de background-uri disponibile in aplicatie
  • posibilitatea de a modifica schema de culori a Start Screen si de a o salva ca preset
  • posibilitatea de a selecta background-uri din colectia de imagini personale
  • posibilitatea de a controla/modifica numarul de randuri de tile-uri din Start Screen

Download Decor8

Nota: Decor8 se afla momentan in stadiu beta, si este disponibila gratuit pentru o perioada de 30 de zile (dupa care pretul va fi de 4.99$).

Credit @StarDock

STEALTH SETTINGS – How to customize Windows 8 Start Screen with custom images and colors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Microsoft nu are in plan lansarea Windows 7 Service Pack 2

Next Article

Cum putem aduce inapoi Aero Peek in Windows 8

Users searching for:

ako prisposobit nastavenie win 10,
Related Posts
Total
0
Share