Cum putem rezolva eroarea “Windows Installer Services could not be accessed”

Daca vi s-a intamplat vreodata sa doriti sa instalati o aplicatie pe sistemul dvs Windows, insa, in loc ca aceasta sa se instaleze, ati fost intampinat de mesajul de eroareWindows Installer Service could not be accessed”, nu trebuie sa va faceti probleme pentru ca exista o solutie foarte simpla pentru a rezolva problema. nu trebuie decat sa urmati pasii de mai jos.

windows_installer_error

Cum reparam eroarea “Windows Installer Service could not be accessed”?

Deschideti un Command Prompt (tastati cmd in Start Menu sau Start Screen), apoi, in functie de arhitectura sistemului folosit, tastati urmatoarele comenzi:

Daca Windows-ul dvs este pe 32-biti

  • msiexec /unregister (pentru a dezinregistra serviciul msiexec.exe din sistem)
  • apoi msiexec /regserver (pentru a inregistra serviciul msiexec.exe inapoi in sistem)
msiexec-cmd-x86

Daca Windows-ul dvs este pe 64-biti

  • tastati intai comenzile %windir%\system32\msiexec.exe /unregister si %windir%\system32\msiexec.exe /regserver (pentru a dezinregistra, apoi reinregistra serviciul msiexec.exe in directorul C:\Windows\system32)
msiexec-cmd-x64-1
  • apoi tastati comenzile %windir%\syswow64\msiexec.exe /unregister si %windir%\syswow64\msiexec.exe /regserver (pentru a dezinregistra si apoi reinregistra serviciul msiecec.exe in directorul C:\Windows\syswow64)
msiexec-cmd-x64-2

Apoi inchideti Command Prompt si restartati Windowsul, iar dupa restart veti putea sa instalati aplicatiile dorite in sistem fara nicio problema. Succes!

STEALTH SETTINGS – How to fix “Windows Installer Service could not be accessed” in Windows

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Articles

/ / /
Tags: / / / / / / / / / / /
Back to top button