Cum putem instala teme custom pe dispozitivele iPhone cu iOS 7

iOS 7 a venit la pachet cu o recustomizare completa a designului fata de versiunile anterioare ale acestui sistem de operare mobil, insa, in mod default, utilizatorii nu au posibilitatea de a personaliza elementele UI sau iconitele disponibile in sistem. In cazul in care noua interfata a iOS 7 nu este tocmai pe placul dvs sau va doriti sa puteti personaliza aspectul sistemului, solutia ar fi sa instalati teme custom pentru acesta. Insa pentru a putea face acest lucru, aveti nevoie ca dispozitivul dvs cu iOS 7 sa aiba jailbreak facut.

iOS-custom-theme

Winterboard este o utilitate gratuita pentru iOS disponibila in Cydia (doar pentru dispozitivele cu jailbreak) care permite posesorilor de iPhone sa customizeze orice aspect al sistemului de operare iOS, inclusiv iconitele, elementele UI si animatiile.

Winterboard-Install

In cazul in care nu stiti inca ce tema doriti sa instalati pe dispozitivul iPhone, puteti cauta si alege din sutele de teme disponibile in Cydia (retineti insa ca nu puteti aplica temele direct din Cydia fara a instala mai intai Winterboard). Cand gasiti o tema care va place, instalati-o ca pe orice alta aplicatie sau tweak din Store. Apoi deschideti Winterboard si selectati tema instalata pentru a o aplica in sistem (dati click pe Select Themes, selectati tema dorita, apoi intoarceti-va inapoi un ecran in Winterboard si dati tap pe butonul Respring din stanga-sus. Dispozitivul se va restarta si va afisa noua tema).

Winterboard-Respring

Pentru a instala Winterboard, tastati numele aplicatiei in Search-ul din Cydia. Temele pentru iOS sunt disponibile tot in Cydia, intr-o sectiune separata a acesteia. Inainte de a instala o tema pentru iOS asigurati-va ca aceasta este compatibila cu versiunea de sistem folosita de dvs.

STEALTH SETTINGS – How to install custom themes on iPhone devices running iOS 7

Cum putem instala teme custom pe dispozitivele iPhone cu iOS 7

About the author

stealth

Leave a Comment