Adauga shortcut-uri pentru contactele favorite in iOS 7 Notification Center

Spre deosebire de Android si Windows Phone, iOS nu ofera suport pentru widget-uri, astfel incat utilizatorii care doresc sa adauge diferite shortcut-uri pe ecranele dispozitivului care ruleaza iOS (sau in feature-uri cum ar fi Control Center sau Notification Center) trebuie sa apeleze la diverse tweak-uri, disponibile in Cydia store pentru dispozitive cu jailbreak facut.

Utilizatorilor iOS 7 care doresc un acces mai rapid la contactele favorite din Contacts app le recomandam tweak-ul Favorite Contacts 7, care adauga shortcut-uri in Notification Center pentru fiecare contact favorit in parte. In plus, spre deosebire de alte tweak-uri de acest gen, Favorite Contacts 7 nu plaseaza doar shortcut-uri generice catre phone book, ci permite efectuarea de apeluri, trimiterea de mesaje si/sau de mailuri direct din Notification Center cu o singura atingere a display-ului.

Tweak-ul nu necesita configurarea separata a fiecarui contact favorit in parte, toate contactele care fac parte din grupul favorite fiind afisate in Notification Center (in mod default, numai primele contacte din Favorite sunt afisate in pagina principala a Centrului de notificatii, restul de contacte fiind afisate divizat, daca e cazul, pe pagini urmatoare).

favorite-contact-7

Pentru a afisa widget-ul Favorite Contacts 7 in Notification Center, trebuie mai intai sa activati tweak-ul din Settings > Notification Center. Iar in cazul in care doriti sa faceti modificari in modul de functionare a tweak-ului, aveti posibilitatea sa o faceti din meniul Favorite Contacts 7 adaugat in Settings app.

favorite-contact-7-settings

Nota: Favorite Contacts 7 poate fi descarcat din repositorul Big Boss din Cydia, si este disponibil la pretul de 1.99$

STEALTH SETTINGS – Add sortcuts for favorite contacts in iOS 7 Notification Center

Adauga shortcut-uri pentru contactele favorite in iOS 7 Notification Center

About the author

stealth

Leave a Comment