Cum putem mari durata de viata a bateriei in iOS 7

iOS 7, cel mai nou sistem de operare mobil al Apple, a fost lansat in urma cu 10 zile si a venit la pachet cu foarte multe modificari si surprize, dar si cu feature-uri noi destul de interesante. Printre acestea se numara si Background App Refresh, un feature care permite aplicatiilor sa ruleze in background, pentru a indeplini task-urile date de utilizatori. Insa acest feature este si un foarte mare consumator al bateriei dispozitivelor care ruleaza iOS 7. Iar daca doriti sa mariti durata de viata a bateriei dispozitivului Apple din dotare, cel mai probabil veti dori sa dezactivati acest feature.

Cum dezactivam feature-ul Background App Refresh pentru a mari durata de viata a bateriei in iOS 7?

Inainte, trebuie sa stiti ca dezactivarea acestui feature se poate face si individual (pentru fiecare aplicatie in parte), deci nu trebuie sa va faceti probleme in privinta anumitor aplicatii, cum ar fi Google Maps sau Skype sau music player, ca nu vor mai putea rula in background daca dezactivati acest feature.

  • deschideti Settings si selectati General

ios-7-settings

  • apoi dati tap pe Background App Refresh

background-app-refresh

  • in functie de preferintele dvs, fie dezactivati complet feature-ul, fie dezactivati rularea in background doar a anumitor aplicatii din lista afisata

Si gata. Dupa ce veti face aceasta modificare, veti observa ca bateria dispozitivului dvs cu iOS 7 va tine mai mult decat atunci cand feature-ul Background App Refresh era activat.

STEALTH SETTINGS – How to increase battery life in iOS 7

Cum putem mari durata de viata a bateriei in iOS 7

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment