Cum putem rula videoclipuri de pe YouTube in background pe iOS

Foarte multi utilizatori iOS doresc sa poata asculta muzica de pe YouTube in timp ce folosesc alte aplicatii instalate in sistem. In mod default, atunci cand folosim aplicatia YouTube pentru a vizualiza videoclipuri, acestea (si implicit melodiile asociate cu acestea) sunt oprite imediat ce se iese din aplicatie (sau imediat ce se deschide o alta aplicatie). Din fericire, exista o metoda destul de simpla prin intermediul careia utilizatorii iOS pot asculta in muzica de pe YouTube in background, chiar daca folosesc alte aplicatii in acelasi timp.

Cum putem asculta muzica de pe YouTube in background pe iOS?

  • deschideti browser-ul Safari (sau orice alt browser pe care il folositi pe iOS) si introduceti adresa site-ului YouTube
  • navigati catre videoclipul al carei melodii doriti sa o ascultati si dati tap pe Play
  • asteptati cateva secunde (videoclipul va fi rula in full screen), apoi apasati butonul Home pentru a reveni in homescreen (aceasta actiune va pune pauza la videoclip)
youtube-on-safari
  • deschideti aplicatia pe care doriti sa o folositi in timp ce ascultati muzica de pe YouTube, apoi deschideti Control Center (trageti in sus de “manerul” afisat in partea de jos a ecranului)
  • in Control Center, dati tap pe buton Play din sectiunea de muzica, iar videoclipul YouTube deschis in Safari va rula in background (veti observa ca in Control Center, in locul numelui melodiei ascultate va fi afisat url-ul pentru videoclipul de pe YouTube)
play-youtube-video-in-CC
  • apoi inchideti Control Center si folositi aplicatia dorita in continuare, in timp ce ascultati in background muzica de pe YouTube (va trebui sa repetati pasii pentru fiecare melodie de pe YouTube pe care doriti sa o ascultati)

Enjoy!

Nota: Aceasta metoda nu functioneaza si pentru aplicatia Youtube de pe Google Play. De asemenea, nu puteti da fast-forward sau rewind la melodia de pe Youtube folosind controalele de muzica din Control Center.

STEALTH SETTINGS – How to play YouTube videos in background in iOS

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

How to » Curiosity » Cum putem rula videoclipuri de pe YouTube in background pe iOS

Leave a Comment