Suna Contactele iPhone direct din ecranul Passcode cu PassDial

Spre deosebire de alte platforme mobile (de exemplu Android, unde utilizatorii pot customiza aproape fiecare element de UI), iOS nu le ofera userilor posibilitatea sa faca prea multe modificari in sistem, acestia trebuind sa se multumeasca cu ce au primit de la Apple, sau sa faca jailbreak diapozitivului iOS pentru a putea folosi diverse tweak-uri de personalizare.

Foarte multi utilizatori iPhone folosesc ecranul Passcode pentru a-si proteja dispozitivul de curiozitatea altor persoane, insa acesta nu poate fi customizat in mod default. Iar uneori ne putem gasi in situatia in care dorim sa trecem rapid peste acesta pentru a da un telefon urgent catre unul dintre contactele din phonebook. In cazul in care nu dorim sa renuntam de tot la Passcode, cel mai simplu este sa cream shortcut-uri catre contactele favorite direct de pe acesta.

PassDial este un tweak gratuit pentru sistemul iOS cu ajutorul caruia utilizatorii pot crea shortcut-uri pentru a putea suna anumite contacte din phonebook (sau Contacts app) direct din ecranul Passcode.

passdial-shortcut

Cum functioneaza PassDial?

Pe scurt, PassDial permite setarea de coduri (diferite fata de cel folosit pentru deblocarea dispozitivului) care atunci cand sunt introduse formeaza apeluri catre numerele de telefon predefinite.

Dupa instalarea tweak-ului, mergeti in Settings > PassDial. De aici, puteti introduce pana la 5 numere de telefon carora le atribuiti un cate cod pe care atunci cand il introduceti in ecranul Passcode, formeaza un apel catre numarul atribuit (in cazul in care folositi un cod simplu pentru deblocare, format din 4 cifre, si codurile pentru numerele de telefon trebuie sa fie formate tot din 4 cifre).

passdial-settings

PassDial poate din descarcata si instalata din Cydia Store, sub repositorul BigBoss.

Nota: In cazul in care doriti sa creati coduri pentru mai mult de 5 numere de telefon, puteti cumpara aplicatia PassDial Pro, disponibila la pretul de 1.99$

STEALTH SETTINGS – Call iPhone Contacts directly from Passcode Screen with PassDial

How to » iPhone » Suna Contactele iPhone direct din ecranul Passcode cu PassDial

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

Leave a Comment