WhatsApp a imbunatatit setarile de intimitate dupa ce a fost cumparat de Facebook

Desi Facebook a cumparat recent aplicatia WhatApp pentru 16 miliarde de dolari, echipa care a creat aplicatia IM va continua sa lucreze la administrarea, intretinerea si dezvoltarea acesteia la fel ca inainte. Primele modificari aduse aplicatiei WhatsApp dupa cumparare implica imbunatatiri aduse intimitatii utilizatorilor in 3 arii destul de critice pentru acestia: status, last seen si poza de profil.

In ultima versiune a aplicatiei WhatsApp pentru Android, utilizatorii pot alege cine anume poate vizualiza informatiile Last Seen. In mod default, optiunea este setata la Everyone, insa utilizatorii pot seta ca numai contactele (My contacts) sa poata vizualiza respectiva informatie, sau ca aceasta sa nu fie disponibila pentru nimeni (Nobody).

whatsapp-privacy

Aceleasi optiuni sunt disponibile si pentru poza de profil (utilizatorii pot selecta acum cine anume poate vizualiza respectiva poza) si Status.

Inainte de versiunea WhatsApp 2.11.169 (versiunea care vine la pachet cu aceste setari noi de intimitate), existau diverse modalitati prin care utilizatorii aplicatiei IM puteau ascunde informatiile in legatura cu statusul sau Last seen, insa majoritate acestora foloseau aplicatii third-party sau implicau deconectarea de la retea.

Pentru a descarca ultima versiune a aplicatiei WhatsApp vizitati store-ul platformei mobile pe care o folositi sau intrati pe site-ul oficial al acesteia.

Download WhatsApp 2.11.169 pentru Android.

Nota: Noile setari de intimitate le puteti gasi sub Settings > Account > Privacy

STEALTH SETTINGS – WhatsApp improves privacy setting after being bought by Facebook

WhatsApp a imbunatatit setarile de intimitate dupa ce a fost cumparat de Facebook

About the author

stealth

Leave a Comment