Activeaza modul Night in iOS 7

Cand vine vorba de iOS 7, pe langa feature-urile noi incluse in sistem care au fost bine-primite de utilizatori, sunt si cateva modificari care lasa de dorit, cum ar fi interfata alba, prea luminoasa, a acestuia. In timp ce sunt si useri care considera albul ca fiind background-ul potrivit pentru sistemele de operare mobile, majoritatea considera aceasta culoare (sau non-culoare) ca fiind obositoare pentru ochi, si ar fi preferat negrul (sau macar o nuanta de gri inchis, ca in iOS 6) pentru background. Din fericire pentru acestia, Apple va remedia aceasta problema in urmatorul update de sistem, iOS 7.1 (cel putin pentru tastatura, daca nu pentru tot sistemul), insa pentru cei care nu mai vor sa astepte, exista deja o solutie disponibila, si anume Eclipse.

Eclipse este un tweak pentru iOS 7, disponibil pentru dispozitivele cu jailbreak (in Cydia Store) care permite activarea modului dark atat pentru interfata sistemului cat si pentru cea a aplicatiilor third-party instalate in acesta.

eclipse-night-mode

Cum functioneaza Eclipse pentru iOS 7?

Eclipse modifica background-urile elementelor UI ale sistemului care sunt colorate programat din alb in negru deschis. Acelasi lucru este valabil si pentru majoritatea aplicatiilor third-party, cum ar fi Facebook, Twitter sau Evernote, insa din pacate nu se aplica si pentru aplicatiile care folosesc imagini PNG pentru background (de exemplu Phone app, a carui background pentru Dialer ramane alb si dupa activarea modului Night, sau Music app, unde textul are culoare gri, insa background-ul este in continuare alb).

eclipse-vs-png

Insa, chiar daca Eclipse nu are efect pentru toate aplicatiile folosite pe iOS 7, putem tine cont momentan ca tweak-ul este recent lansat si cel mai probabil vor fi aduse ajustari in versiunile viitoare ale acestuia. Eclipse este disponibila la download in repositorul Big Boss din Cydia la pretul de 0.99$.

Nota: Dupa instalare, activati Night mode in Settings > Eclipse.

STEALTH SETTINGS – Enable Night mode in iOS 7

Activeaza modul Night in iOS 7

About the author

stealth

Leave a Comment