Dezactiveaza optiunea de afisare a parolelor in Windows 8/8.1 si Internet Explorer 10/11

Daca sunteti utilizator Windows 8/8.1, cu siguranta ati observat ca atunci cand introduceti o parola oriunde in sistem, si de asemenea si in Internet Explorer 10 si 11,  o iconita sub forma unui ochi (sau semnal Wi-Fi) este afisata in capatul din dreapta al campului unde trebuie introdusa parola. Daca se da click pe aceasta iconita, caracterele din parola, care in mod normal sunt ascunse sub niste puncte (sau asterix-uri) sunt afisate.

Reveal_Password_Option

In timp ce sunt utilizatori care considera acest lucru (afisarea caracterelor reale care alcatuiesc parola) ca fiind de ajutor (si cel mai probabil chiar este atunci cand nu suntem siguri daca am introdus caracterele corecte), sunt si situatii in care optiunea de afisare a caracterelor poate fi mai mult o problema de securitate (o posibilitate ar fi ca o terta persoana sa dea click pe iconita revelatoare dupa ce parola a fost introdusa si sa afle care este aceasta). In cazul in care si dvs. considerati ca optiunea de afisare a parolei in Windows si Internet Explorer este mai degraba o problema de securitate decat un ajutor pentru utilizatori, atunci urmariti instructiunile de mai jos pentru a dezactiva aceasta optiune.

Cum putem dezactiva optiunea de afisare a parolelor in Window si Internet Explorer?

  • deschideti Registry Editor (tastati regedit in Run si dati Enter)
  • navigati catre HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows
  • sub key-ul Windows, creati un nou key pe care il numiti CredUI
  • sub CredUI, in panoul din dreapta, creati intrarea DWORD DisablePasswordReveal, careia ii veti da valoarea 1
Disable_Password_Reveal
  • apoi inchideti regedit si restartati sistemul. Dupa restart, iconita revelatoare (de parole) nu va mai fi afisata.

Succes!

Nota: In cazul in care veti dori sa reactivati optiunea de afisarea a parolelor, dati intrarii DisablePasswordReveal valoarea 0, sau stergeti key-ul CredUI creat.

STEALTH SETTINGS – Disable the password reveal option in Windows 8/8.1 and Internet Explorer 10/11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Activeaza modul Night in iOS 7

Next Article

iOS 7.1 beta 5 inchide toate bresele care permiteau jailbreak-ul cu evasi0n7

Users searching for:

ocultar clave conexion windoqs, ocultar clave wifi en ubuntu, esconder contraseña wifi windows 7, ocultar clave de wifi en w7, ocultar palavra pass no windons 8, como escoder cla ve de wifi en pc , DisablePasswordReveal, como ocultar la clave wifi en windows 7, ocultar icono wifi en windows 8, como bloquear ou ocultar a senha do seu wifi no seu pc, como ocultar senha do wifi no notebook, ocultar senha do wifi win10, ocultar contraseña wifi windows 7, ocultar senha wifi regedit, como nao mostrar a senha do wifi no pc, como desativar do notebok a opção mostrar senha, afisati caractere in wifi , ocultar clave wifi windows 7, como ocultar contraseña de wifi en windows 8.1, como desativar do notebook a opção mostrar senha do wifi,
Related Posts
Total
0
Share