iOS 7.1 beta 5 inchide toate bresele care permiteau jailbreak-ul cu evasi0n7

O veste proasta pentru utilizatorii iOS 7 care au jailbreak facut la dispozitivele mobile: Apple a reusit in update-ul iOS 7.1 beta 5 sa reparea toate bresele de securitate exploatate de tool-ul evasi0n7 pentru a face jailbreak dispozitivelor iOS.

evasi0n_ios_7

Dupa ce au asteptat cateva luni bune pana cand jailbreak-ul pentru iOS 7 sa fie disponibil (sistemul de operare a fost lansat in luna septembrie a anului trecut, in timp ce jailbreak-ul pentru acesta a aparut abia la sfarsitul lunii decembrie), utilizatorii care folosesc jailbreak vor trebui sa se abtina de la updatarea sistemului la oricare versiune peste iOS 7.0.4.

Din fericire pentru acestia, updatarea sistemului nu este obligatorie, iar in momentul de fata nu se stie exact ce imbunatatiri va aduce versiunea iOS 7.1. Asadar, fanilor jailbreak li se recomanda sa astepte pana cand cei din echipa evasi0n vor descoperi alte exploituri ale sistemului pe baza carora sa poata construi tool-ul de jailbreak pentru iOS 7.1, insa cum aceasta versiune iOS nu a fost lansata inca, cel mai probabil va dura ceva vreme pana cand acesta va fi disponibil.

STEALTH SETTINGS – iOS 7.1 beta 5 patches all the evasi0n7 jailbreak exploits

iOS 7.1 beta 5 inchide toate bresele care permiteau jailbreak-ul cu evasi0n7

About the author

stealth

Leave a Comment