Inchideti toate aplicatiile din iOS 7 App Switcher cu o singura atingere

Unul dintre feature-urile imbunatatite in iOS 7 este multitasking-ul, utilizatorul putand jongla cu aplicatiile mult mai rapid si eficient cu ajutorul noului App Switcher full screen. Uneori insa se poate intampla ca App Switcher-ul sa devina aglomerat cu aplicatii active, si utilizatorii se pot incurca intre acestea. Cum aplicatiile din App Switcher pot fi terminate/inchise doar pe rand (sau maxim 3 in acelasi timp, tragand cu degetul in sus de acestea), curatarea acestuia poate necesita uneori secunde pretioase. Avem o veste buna insa pentru utilizatorii cu jailbreak facut la iOS 7: acum exista Purge.

Purge-iOS7-Kill-Apps

Purge este un tweak gratuit pentru iOS 7 disponibil in Cydia Store, care le permite utilizatorilor sa termine toate aplicatiile active in App Switcher cu doar o singura atingere. Tweak-ul nu aduce schimbari vizibile in interfata sistemului (nu adauga intrari noi in Settings, App Switcher sau Springboard), iar pentru a observa functionalitatea acestuia, utilizatorii trebuie sa deschida App Swicher si sa tina degetul apasat pe oricare dintre aplicatiile active in acesta (tap & hold). Tweak-ul va afisa un mesaj de alerta, care intreaba utilizatorii daca doresc sa termine toate aplicatiile din Switcher. Dand click pe Yes, utilizatorii vor inchide automat toate aplicatiile active si vor fi scosi din App Switcher.

Purge poate fi descarcat din repositorul Big Boss din Cydia Store (dupa ce deschideti Cydia, asteptati ca acesta sa isi faca refresh-ul, si veti observa tweak-ul listat; acesta este printre primele tweak-uri disponibile pentru iOS 7), si este compatibil doar cu dispozitivele pe 32-biti care ruleaza iOS 7.

STEALTH SETTINGS – Kill all apps from the iOS App Switcher with just one touch

Inchideti toate aplicatiile din iOS 7 App Switcher cu o singura atingere

About the author

stealth

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.