Windows 9 va fi lansat in aprilie 2015

Cum probabil era de asteptat (sau mai degraba cum ne-a obisnuit Microsoft-ul pana acum, cu una calda una rece in ceea ce priveste sistemele de operare Windows), comparativ cu Windows 7, Windows 8 nu a avut cine stie ce succes. Iar foarte multi utilizatori sunt de parere ca noul sistem de operare Windows este o dezamagire la fel de mare ca Windows Vista.

In timp ce comparatia Windows 8 cu Windows Vista nu este una tocmai corecta, cele doua sisteme de operare au totusi ceva in comun, care inevitabil a dus la etichetarea acestora ca esecuri: faptul ca lansarea lor a avut loc dupa doua versiuni Windows care au avut succes imens, si anume Windows XP si Windows 7. In plus, marea problema a Windows 8 a fost schimbarea radicala de design (interfata moderna si controversatul Start Screen), intampinata cu prea putin entuziasm de o mare parte dintre utilizatorii Windows, si concentrarea developerilor asupra crearii unei platforme unice, atat pentru dispozitivele mobile cat si pentru desktop-uri.

windows-9

Daca tinem cont de aceasta traditie a Microsoft, de a lansa succes dupa esec dupa succes (“every second Windows is a good Windows”), este foarte posibil ca viitorul sistem de operare Windows (la care momentan, din lipsa de alte informatii si idei, ne vom referi ca Windows 9 sau Windows Threshold) sa fie urmatorul sistem de succes al companiei. Iar dupa cum circula zvonul pe internet, acest sistem este asteptat sa fie lansat in luna aprile a anului viitor (2015). Iar alte zvonuri spun cum ca Windows 9 va aduce inapoi un Start Menu complet, similar cu cel din Windows 7, si ca va permite utilizatorilor sa ruleze aplicatiile moderne in ferestre, pe desktop.

windows9-concept

Momentan, dupa cum am precizat, aceste informatii sunt doar in stadiul de zvonuri, insa se stie ca zvonurile au intotdeauna un sambure de adevar. Si cum pana la data la care se presupune ca va fi lansat Windows 9 mai este mai bine de un an, inca nu se pot da informatii exacte despre ce schimbari majore va contine acesta, ci doar se poate specula pe marginea acestora. Insa cum Microsoft s-a obisnuit sa tina cont si de feedback-ul utilizatorilor, nu va sfiiti sa dati share ideilor, nemultumirilor si asteptarilor dvs.

STEALTH SETTINGS – Windows 9 to be released in April 2015

Windows 9 va fi lansat in aprilie 2015

About the author

stealth

Leave a Comment