Windows 9 Technology Preview va fi lansat la sfarsitul lunii septembrie

Daca sunteti nerabdatori sa aflati mai multe informatii despre urmatorul sistem de operare Windows, se pare ca nu mai aveti chiar mult de asteptat: surse apropiate Microsoft au confirmat ca prima versiune preview a Windows 9 va fi lansata la sfarsitul lunii septembrie (sau, in cel mai rau caz, la inceputul lunii octombrie a acestui an). Asadar, nu conteaza cat de putin se cunoaste momentan despre acest sistem de operare (desi se stie deja ca acesta va reintroduce meniul de Start, va renunta la meniul Charms, va permite rularea aplicatiilor moderne in modul fereastra si va introduce desktop-urile virtuale, feature existent de ceva vreme pe OS X sau Linux. De asemenea, noul sistem Windows va fi unul universal, disponibil atat pentru computere cat si pentru dispozitivele mobile).

concept-windows9

Alta veste buna pentru utilizatori este aceea ca Windows 9 Technology Preview va fi disponibil pentru toti cei care vor dori sa testeze aceasta versiune, singura conditie care va trebui indeplinita fiind aceea de a fi de acord cu instalarea update-urilor lunare care vor fi primite de sistem.

Deocamdata nu se stie daca Microsoft planuieste sa lanseze si o versiune Consumer Preview pentru Windows 9 sau versiunea Technology Preview va fi singura versiune preview lansata pentru acest sistem de operare, insa se stie faptul ca lansarea versiunii finale va avea loc in primavare lui 2015, ceea ce inseamna ca Microsoft a modificat orarul obisnuit, optand pentru o lansare mult mai rapida decat ne-a obisnuit in anii precedenti, cu sistemele Windows anterioare.

STEALTH SETTINGS – Windows 9 Technology Preview to be released in late September

Windows 9 Technology Preview va fi lansat la sfarsitul lunii septembrie

About the author

stealth

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.