Cum putem crea foldere fara nume intr-un iOS fara jailbreak

Desi iOS 7 a venit la pachet cu multe modificari (unele mai bune, altele mai prost inspirate), anumite setari, cum ar fi customizarea folderelor, nu pot fi inca facute fara jailbreak. In iOS 7 aspectul si functionalitatea folderelor au fost imbunatatite (de exemplu, acum este posibil sa plasezi un Newsstand in interiorul unui folder), insa inca sunt cateva lucruri asupra carora utilizatorii nu au control, cum ar fi imposibilitatea de a lasa numele unui folder blank sau de a crea foldere fara nume (iOS 7 sugereaza automat un nume pentru folder imediat ce acesta este creat, iar daca incercam sa stergem numele folderului, acesta apare inapoi imediat ce se iese din modul de editare).

iOS-Folder

Cu toate acestea, datorita unei mici “scapari” a sistemului iOS, utilizatorii pot crea foldere fara nume urmand instructiunile de mai jos:

  • deschideti App Store si descarcati una dintre aplicatiile populare gratuite din categoria “Food & Drink
  • dupa ce instalati aplicatia, trageti-o peste alta aplicatie pentru a crea un folder nou; veti observa ca iOS nu va completa automat un nume pentru acesta

iOS-7-Nameless-Folder

  • apoi apasati butonul Home pentru a iesi din modul de editare. Folderul va ramane fara nume

Dupa ce creati folderul fara nume din sistem, puteti scoate aplicatia din categoria Food & Drink din acesta (de asemenea, puteti dezinstala aplicatia, insa se recomanda sa o tineti la indemana daca doriti sa creati mai multe astfel de foldere). Atentie insa, daca incercati sa editati folderul, acestuia i se va da automat un nume arbitrar.

Nota: Valabil pentru sistemele de operare iOS 6 si iOS 7.

STEALTH SETTINGS – How to create nameless folders on iOS without jailbreak

Cum putem crea foldere fara nume intr-un iOS fara jailbreak

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment