Controleaza update-urile automate ale aplicatiilor in Windows cu Update Freezer

In afara de update-urile periodice Windows, controlate si instalate prin intermediul Windows Update, anumite aplicatii instalate in sistem au obiceiul de a-si instala automat update-urile pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si a rezolva diverse bug-uri de securitate. In timp ce acest lucru scuteste utilizatorii de a cauta si a instala manual update-urile necesare, uneori se intampla ca anumite update-uri sa intampine probleme de compatibilitate fie cu sistemul, fie cu alte aplicatii utilizate. De asemenea, este posibil ca o unii utilizatori sa doreasca sa foloseasca versiuni mai vechi ale unor aplicatii, din diverse motive. In astfel de situatii cel mai probabil va doriti sa puteti controla sau bloca update-urile automate ale respectivelor aplicatii.

Update Freezer este o utilitate gratuita cu ajutorul careia utilizatorii pot controla si restrictiona instalarea update-urilor automate ale aplicatiilor instalate in Windows. Aplicatia afiseaza o lista cu programele instalate care obisnuiesc sa instaleze automat update-urile, cat si statusul acestora la momentul folosirii aplicatiei.

update-freezer

Update Freezer le da utilizatorilor posibilitatea fie sa dezactiveze updatarea automata a aplicatiilor, fie, in cazul unor aplicatii cum ar fi Skype, sa instaleze doar update-urile majore, fie, cum este cazul pentru aplicatiile Apple, sa verifice zilnic, saptamanal sau lunar, daca sunt disponibile update-uri noi. De asemenea, pentru unele aplicatii, utilizatorii au posibilitatea de a seta optiunea de notificare, fara a instala insa update-urile (acest lucru ramane la latitudinea utilizatorilor).

In cazul in care doriti sa dezactivati updatarea automata a tuturor aplicatiilor instalate in sistem, dati click pe butonul Disable All afisat in partea de sus a aplicatiei.

Download Update Freezer pentru Windows.

Nota: Aplicatia suporta programe cum ar fi Adobe Acrobat Reader, Flash, Firefox, Apple, Java, Google, Skype si Windows si este compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1

STEALTH SETTINGS – Control automatic updates of apps in Windows with Update Freezer

Leave a Comment