Customizeaza Windows 8.1 cu Charms Bar Customizer

Odata cu lansarea update-ului Windows 8.1, principalele feature-uri ale noului sistem de operare (de exemplu Start Screen-ul sau Locker Screen-ul) au devenit mult mai customizabile decat in Windows 8. Insa meniul Charms a ramas in continuare unul dintre putinele aspecte ale Windowsului pe care utilizatorii nu il pot personaliza utilizand setari implicite ale sistemului. Cele 5 iconite care alcatuiesc respectivul meniu sunt fixe si nu pot fi schimbate. Insa, in timp ce functionalitatea acestora nu poate fi modificata, utilizatorii pot personaliza look-ul acestora cu ajutorul unor aplicatii third-party.

Windows 8.1 Charms Bar Customizer este o astfel de aplicatie, disponibila gratuit, care le permite utilizatorilor sa personalizeze aspectul meniului Charms, insa nu si functionalitatea acestuia (sau a optiunilor din acesta).

Cum functioneaza Charms Bar Customizer?

charms-customizer

  • dupa ce lansati aplicatia, vor fi afisate doua copii ale meniului Charms
  • pentru a modifica aspectul meniului, aveti nevoie in primul rand de iconite noi, cu care sa le inlocuiti pe cele existente, apoi dati dublu-click pe oricare dintre iconite (sau selectati iconita si dati click pe butonul Change) pentru a o modifica (aplicatia va afisa un preview al meniului Charms)

customized-charms

In cazul in care veti dori sa restaurati meniul Charms la aspectul default al iconitelor, dati click pe butonul Restore afisat in partea de jos a aplicatiei

Download Windows 8.1 Charms Bar Customizer.

Nota: Compatibila cu Windows 8 si Windows 8.1

Credit @door2windows

STEALTH SETTINGS – Customize Windows 8.1 with Charms Bar Customizer

Customizeaza Windows 8.1 cu Charms Bar Customizer

About the author

stealth

Leave a Comment