Download Windows 8.1 Start Screen Customizer

Odata cu update-ul Windows 8.1, Microsoft a introdus si mai multe posibilitati de customizare a Start Screen-ului, cum ar fi suportul pentru mai multe dimensiuni pentru tile-uri, posibilitatea de a dezinstala mai multe aplicatii moderne in acelasi timp sau setarea imaginii de fundal pentru Desktop ca background pentru Start Screen. Cu toate acestea, utilizatorii nu au posibilitatea de a seta o imagine custom doar ca background pentru Start Screen (chiar daca background-ul pentru Desktop poate fi setat si ca background pentru Start Screen, odata ce utilizatorul modifica imaginea de fundal a Desktop-ului, si background-ul Start Screen-ului va fi modificat).

In cazul in care utilizatorii doresc sa foloseasca imagini custom diferite pentru Desktop si pentru Start Screen, solutia este folosirea unei utilitati numite Windows 8.1 Start Screen Customizer.

customize-windows8.1-start-screen

Windows 8.1 Start Screen Customizer este o aplicatie third-party gratuita care le permite utilizatorilor sa foloseasca orice imagine custom ca background pentru Start Screen, fara a seta mai intai imaginea respectiva ca fundal pentru Desktop.

De asemenea, utilizatorii pot seta ca background-ul pentru Start Screen sa se modifice dupa un anumit interval folosind imagini custom alese de acestia (pe scurt sa foloseasca un slide-show custom ca background pentru Start Screen). Iar cel mai interesant feature al Windows 8.1 Start Screen Customizer este posibilitatea de a seta imagini animate (GIF-uri) ca background pentru Start Screen.

Un alt feature important al aplicatiei este optiunea de a modifica opacitatea Start Screen-ului si a tile-urilor de pe acesta.

Start-Screen-Customizer-for-Windows-8.1

Cum se foloseste Windows 8.1 Start Screen Customizer?

Dupa ce instalati si rulati aplicatia, selectati ca imagine de background o culoare solida (daca selectati ca background o imagine care contine modele, modelele respective vor ramane si pe imaginea custom pe care doriti sa o setati ca fundal pentru Start Screen). Apoi dati click pe butonul Load Picture, selectati imaginea custom pe care doriti sa o setati ca background si dati click pe butonul Apply & Save.

Start-Screen-Customizer-options

Daca doriti sa setati ca background pentru Start Screen un slide-show format din imagini custom alese de dvs, dati click pe butonul Select Pictures, navigati catre folderul care contine imaginile dorite, selectati respectivele imagini (cele care doriti sa apara in slide-show) si dati click pe butonul Save. Apoi setati intervalul la care doriti ca imaginile sa se schimbe intre ele si bifati optiunea SlideShow pentru a activa feature-ul.

Download Windows 8.1 Start Screen Customizer.

Atentie! Cand lansati fisierul de setup pentru Start Screen Customizer, acesta va incerca sa instaleze o alta aplicatie numita Okitspace. daca nu doriti sa instalati aplicatia respectiva, debifati optiunile Accept software updater si Okitspace, apoi dati click pe Next. Dati click pe Cancel la afisarea urmatorului dialog, apoi va incepe descarcarea fisierului propriu-zis de instalare pentru Start Screen Customizer. Dupa downloadarea completa a acestuia, rulati-l si urmati instructiunile date pentru a instala aplicatia.

Nota: Start Screen Customizer este compatibil cu Windows 8 si Windows 8.1 (32-bit si 64-bit).

Credit: [email protected]

STEALTH SETTINGS – Download Windows 8.1 Start Screen Customizer

Download Windows 8.1 Start Screen Customizer

About the author

stealth

Leave a Comment