Download Aero Glass pentru Windows 8.1

Lansarea Windows 8 a venit la pachet cu multe surprize, printre acestea numarandu-se si lipsa butonului si a meniului de Start, precum si lipsa feature-ului Aero Glass. Cu toate ca in update-ul Windows 8.1 Microsoft a tinut partial cont de dorinta utilizatorilor ( de exemplu, butonul de Start a fost rentrodus, desi acesta nu deschide un meniu de Start ci Start Screen-ul cu care ne-am obisnuit din Windows 8), Aero Glass lipseste in continuare (singura functionalitate disponibila din acest feature fiind cea de Aero Peek).

Pentru Windows 8 nu exista decat doua aplicatii disponibile cu ajutorul caruia utilizatorii pot reactiva Aero Glass in sistem (Aero Glass for Windows 8 si WinAeroGlass, cea din urma permitand reactivarea feature-ului aero fara efectul de blur), una dintre acestea fiind recent updatata sa functioneze si pentru Windows 8.1.

Aero Glass pentru Windows 8.1 reactiveaza transparenta Aero Glass in cea mai noua versiune de Windows. In plus, aceasta vine la pachet si cu efectul de glow, precum si cu colturi rotunjite pentru ferestre.

Aero-Glass-for-Windows-8.1

Avand in vedere ca Windows 8.1 nu a fost inca lansat oficial, aplicatia Aero Glass for Windows 8.1 se afla inca in stadiu de pre-release (versiune alpha), si nu este disponibila ca installer. Utilizatorii care doresc sa reactiveze transparenta Aero in Windows 8.1 folosind aceasta aplicatie trebuie sa dezarhiveze si sa instaleze manual continutul acesteia, apoi sa faca cateva modificari de registri pentru ca efectul aero sa aiba loc.

Cum se instaleaza Aero Glass for Windows 8.1?

  • extrageti continutul arhivei (pe care o descarcati folosind linkul de mai jos) intr-o locatie usor accesibila si cu full write access (de exemplu, C:\AeroGlass)
  • deschideti Registry Editor si navigati catre key-ul HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows
  • apoi modificati valorile intrarilor marcate cu rosu exact ca in screenshot-ul de mai jos:
install-aero-glass
  • pentru intrarea String AppInit_DLLs valoarea C:\AeroGlass\DWMGlass.DLL (unde C:\AeroGlass\ este locatia unde extrageti continutul arhivei)
  • pentru intrarea DWORD LoadAppInit_DLLs valoarea 1
  • pentru intrarea DWORD RequireSignedAppInit_DLLs valoarea 0

Atentie! In cazul in care intrarile nu exista, trebuie sa le creati dvs. Nu modificati si alte valori ale altor intrari!

Se recomanda crearea unui restore point (sau cel putin al unui backup de registri) inainte de a efectua modificarile de mai sus, pentru orice eventualitate.

Download Aero Glass for Windows 8.1.

Nota: Aplicatia este compatibila doar cu versiunile pe 64 de biti ale Windows 8.1.

STEALTH SETTINGS – Download Aero Glass for Windows 8.1

How to » Downloads » Download Aero Glass pentru Windows 8.1

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment