Activare Aero Glass in Windows 8 cu WinAeroGlass

Una dintre schimbarile majore de aspect ale Windows 8 a fost si renuntarea la Aero Glass, feature introdus pentru prima data de Microsoft in Windows Vista. Utilizatorii care au upgradat de la Windows Vista si Windows 7 la Windows 8 si simt lipsa Aero Glass in noul sistem de operare au acum posibilitatea sa activeze acest feature folosind fie tema Windows 7 Aero pentru Windows 8, fie utilitatea WinAeroGlass.

Windows-8-Aero-Glass

WinAeroGlass este o aplicatie gratuita care le permite utilizatorilor sa activeze transparenta Aero Glass inapoi in Windows 8. Spre deosebire de alte metode existente, care necesita anumite jonglerii pentru a fi aplicate, si ale caror rezultate sunt in mare parte dezamagitoare, WinAeroGlass este simplu de utilizat si nici nu necesita folosirea altor stiluri vizuale. In plus, efectele au loc imediat, fara a fi necesara restartarea sistemului.

In cazul in care doriti sa reveniti la stilul vizual original (cel opac) al Windows 8, nu trebuie decat sa dati click-dreapta pe Desktop, sa selectati Personalize din meniul afisat, apoi sa alegeti una dintre temele default ale sistemului.

Download WinAeroGlass.

Nota: WinAeroGlass nu are interfata UI, ceea ce inseamna ca atunci cand veti folosi aplicatia nu va aparea nimic pe monitor. Totusi, inainte de a folosi aceasta utilitate, aflata inca intr-un stadiu pre-beta, se recomanda crearea unui restore point pentru a evita eventuale consecinte neplacute(erori de sistem etc).

STEALTH SETTINGS – Enable Aero Glass in Windows 8 with WinAeroGlass

Activare Aero Glass in Windows 8 cu WinAeroGlass

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment