Start Menu modern pentru Windows 8 cu Start Menu Reviver

Daca va numarati printre utilizatorii Windows 8 care simt lipsa Start Menu-ului, dar v-ati dori ca acesta sa se “asorteze” cu noua interfata moderna (majoritatea aplicatiilor third-party care readuc Start Menu-ul in Windows 8 incearca o asemanare a acestuia cat mai apropiata de cel clasic din Windows 7), atunci cu siguranta trebuie sa incercati Start Menu Reviver.

Start Menu Reviver este o aplicatie gratuita care face exact ce sugereaza titlul: “reinvie” meniul de Start in Windows 8, insa nu oricum, ci cu un aspect metro, similar cu al interfetei noului sistem de operare (asa cum probabil ar fi aratat un Start Menu in Windows 8, daca Microsoft nu ar fi renuntat la acesta).

start-menu-reviver

Dupa instalarea aplicatiei, este afisat un meniu de instructiuni care ajuta utilizatorul sa inteleaga mai bine cum functioneaza Start Menu Reviver si de asemenea explica si felul in care acesta trebuie administrat.

Accesarea aplicatiilor (atat cele moderne, cat si cele clasice) din Start Menu Reviver se face in general prin intermediul tile-urilor, care, la fel ca in Start Screen pot fi fixate (pin), modificate sau sterse. De asemenea, aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea de a adauga in meniu si tile-uri ale paginilor web preferate, iar aplicatiile instalate in sistem pot fi cautate prin intermediul campului de Search (insa acestea trebuiesc selectate cu mouse-ul pentru a fi deschise).

Start Menu Reviver este complet customizabil, utilizatorii putand alege dintr-o varietate de teme una care sa se potriveasca cu cea aleasa pentru sistem. In plus, permite si customizarea tile-urilor (fie prin schimbarea cu unele deja existente in program, fie crearea unora noi, dupa preferintele utilizatorilor) si a butonului de Start.

tile-properties

Download Start Menu Reviver.

Nota: Aplicatia este compatibila si cu Windows 7.

STEALTH SETTINGS – Modern Start Menu for Windows 8 with Start Menu Reviver

Start Menu modern pentru Windows 8 cu Start Menu Reviver

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment