Descarca tema Swift OS X Yosemite pentru Windows 7 si Windows 8/8.1

In urma cu cateva zile, Apple a facut disponibila pentru public versiunea beta a urmatorului sistem de operare pentru Mac, OS X Yosemite. In cazul in care nu sunteti utilizator Mac insa va place noul design al sistemului Yosemite si doriti sa il “imprumutati” pentru sistemul dvs Windows, puteti descarca si instala tema third-party Swift OS X Yosemite pentru Windows 7 si Windows 8/8.1.

OS-X-Yosemite-theme-visual-style-for-Windows-7-Windows-8.1

Stilul vizual Swift pentru Windows imita aproape perfect aspectul OS X Yosemite, si le ofera utilizatorilor un preview al noului sistem pentru Mac. Avand in vedere ca sistemul Windows nu permite instalarea de teme third-party in mod default, inainte de a instala Swift OS X Yosemite trebuie sa folositi utilitati cum ar fi UXStyle Core sau UX Theme Patcher pentru a activa suportul pentru aceasta (puteti descarca UXStyle Core de aici).

Dupa activarea suportului pentru temele third-party, descarcati arhiva temei Swift OS X Yosemite folosind link-urile disponibile mai jos (atentie, descarcati tema compatibila cu versiunea de Windows folosita!), extrageti continutul acesteia, si mutati folderul Swift in C:\Windows\Resources\Themes (unde C:\ este partitia de sistem). Apoi dati click-dreapta pe o portiune goala de desktop si selectati Personalize din meniul afisat; in fereastra afisata dati dublu-click pe tema Swift si gata. Sistemul dvs Windows va avea aspectul noului sistem OS X Yosemite pentru Mac. Enjoy!

OS-X-Yosemite-theme-for-Windows-7-Windows-8.1

Download Swift OS X Yosemite pentru Windows 7.

Download Swift OS X Yosemite pentru Windows 8/8.1.

Note: Atat tema pentru Windows 7 cat si cea pentru Windows 8/8.1 sunt compatibile cu versiunile pentru 32-biti si 64-biti. Inainte de instalarea temei (si a utilitatilor pentru activare UX) se recomanda crearea unui restore point pentru evitarea eventualelor consecinte.

Credit: sagorpirbd @deviantart

STEALTH SETTINGS – Download Swift OS X Yosemite theme for Windows 7 and Windows 8/8.1

Descarca tema Swift OS X Yosemite pentru Windows 7 si Windows 8/8.1

About the author

stealth

Leave a Comment