Customizeaza This PC in Windows 8.1 cu This PC Tweaker

Windows 8.1 Preview a venit la pachet cu multe modificari fata de sistemele de operare Windows anterioare si chiar si fata de Windows 8. Una dintre modificarile relativ usor de observat este si redenumirea My Computer (sau Computer) cu This PCThis PC nu listeaza doar partitiile/drive-urile disponibile in sistem, ci si  folderele pe care anterior utilizatorii le cunosteau ca facand parte din Libraries.

In cazul in care nu obisnuiti sa folositi Libraries sau doriti sa adaugati in This PC si alte foldere pe care le accesati frecvent, puteti folosi This PC Tweaker pentru a customiza Computer/This PC.

this-pc-tweaker

This PC Tweaker este o aplicatie gratuita si portabila (nu necesita instalare) cu ajutorul careaia utilizatorii Windows 8.1 pot sa sterga sau sa adauge foldere in Folders/This PC. De asemenea, pot fi adaugate si item-uri cum ar fi Control Panel, All Settings etc. precum si alte functii disponibile in Windows.

Caracteristici This PC Tweaker:

  • adaugarea de noi foldere/item-uri in categoria Folders din This PC (de asemenea, item-urile noi pot fi adaugate si in categoria Other); in versiuni anterioare de Windows permite adaugarea categoriei Folders in My Computer
  • posibilitatea de a sterge foldere/item-uri disponibile in categoriile Folders si Other din This PC
  • posibilitatea de a afisa/ascunde folderele din This PC in panoul de navigare din Windows/File Explorer

add-new-item

In aceasta versiune a aplicatiei nu exista optiunea de a adauga in categoria Folders si foldere selectate de utilizatori, ci este permisa doar adaugarea de foldere/item-uri disponibile intr-o lista data.

Download This PC Tweaker.

Nota: Aplicatia nu permite decat customizarea sectiunii Folders din This PC, si este compatibila cu Windows 7, Windows 8 si Windows 8.1.

STEALTH SETTINGS – Customize Windows 8.1 This PC with This PC Tweaker

Customizeaza This PC in Windows 8.1 cu This PC Tweaker

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment