A fost lansata aplicatia oficiala Instagram pentru Windows Phone

In ultimii 3 ani (de la lansarea din 2010), Instagram a devenit cea mai populara aplicatie pentru photo sharing, peste 150 de milioane de utilizatori folosind-o pentru a share-ui fotografii de pe dispozitivele iOS si Android. Considerata a fi unul dintre marile lipsuri din Windows Phone Store, aplicatia oficiala Instagram pentru Windows Phone a fost in sfarsit lansata si este acum disponibila la download pentru utilizatori.

Instagram_Windows_phone

Aplicatia se afla momentan in stadiul de beta, insa este atat de oficiala pe cat poate fi si ofera aceleasi filtre photo precum si posibilitatea de upload pentru clipuri scurte care au facut Instagram faimoasa. De asemenea, fata de alte aplicatii pentru Windows Phone care renunta la propriul design pentru un aspect asortat cu interfata moderna a sistemului de operare mobil, Instagram (cel putin versiunea beta a acesteia) isi pastreaza designul, acesta fiind asemanator cu cel al aplicatiei de pe alte platforme: butoanele din partea de sus pot fi folosite pentru a naviga printre feed-urile uploadate, posturile populare, activitatea userilor si pentru a vizualiza si edita propriul profil, iar butoanele din partea de jos permit cautarea anumitor keyword-uri sau useri, refresh pentru feed-uri sau uploadarea de noi imagini sau clipuri.

instagram-app-windows-phone

Intrucat momentan aplicatia Instagram pentru Windows Phone este in stadiul de beta, aceasta prezinta cateva mici (sau mari, in functie de utilizator) probleme, cum ar fi lipsa suportului pentru video pe anumite dispozitive sau folosirea aplicatiei stock pentru camera pentru a face fotografii in locul unei camere integrate (care evident lipseste momentan). Insa utilizatorii au la dispozitie toata gama de filtre disponibila pentru iOS si Android si, de asemenea, pot uploada fara probleme via Instagram fotografii deja existente in dispozitivele din dotare.

Download Instagram app pentru Windows Phone.

STEALTH SETTINGS – Instagram app for Windows Phone is now available

A fost lansata aplicatia oficiala Instagram pentru Windows Phone

About the author

stealth

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.