Nokia Music pentru Windows 8

Nokia a lansat in urma cu cateva zile prima aplicatie pentru Windows 8 si anume Nokia Music. Aplicatia le ofera utilizatorilor Windows 8 aceeasi experienta cu care s-au obisnuit de pe Windows Phone, la dimensiuni mai mari insa.

Nokia-Music-for-windows8-RT

Nokia Music nu serveste doar ca player pentru colectia personala de muzica, ci si ca serviciu de streaming online, utilizatorii putand alege mixuri in functie de genurile preferate, si de asemenea, putand downloada playlisturile disponibile pentru a le putea asculta offline. Aditional, aplicatia ofera pagini informatie despre artistii preferati, biografii si tweet-uri alea acestora, precum si date despre concerte si galerii foto.

Nokia-Music-app

In cazul in care folositi Nokia Music+ pe smartphone-ul Windows Phone din dotare, nu trebuie decat sa va logati cu aceleasi date in aplicatia Windows 8 si veti beneficia de toate feature-urile magazinului de muzica direct pe computer. Daca nu sunteti inca abonati, puteti testa aplicatia utilizand cele 7 zile de trial gratuit, in care veti beneficia de melodii de calitate audio superioara, mixuri disponibile offline, posibilitatea de a da skip la melodiile pe care nu doriti sa le ascultati precum si versuri sincronizate (atunci cand acestea sunt disponibile).

Nokia-Music-lyrics

Momentan, Nokia Music pentru Windows 8 este disponibila doar in USA, UK, Irlanda si Australia, insa in urmatoarele saptamani va fi lansata in toate regiunile in care este disponibila si aplicatia pentru Windows Phone. Daca nu doriti insa sa asteptati, puteti instala aplicatia din Windows Store urmand instructiunile de mai jos:

  • deschideti Control Panel (tastati Windows + R, scrieti control.exe si dati Enter), apoi navigati catre Clock, Language and Region > Region

region

  • dati click pe tab-ul Location si selectati United States (sau oricare tara doriti din cele mentionate mai sus) ca Home location, apoi dati click pe OK.

home-location

  • apoi deschideti Windows Store si instalati aplicatia Nokia Music.

Download Nokia Music (via Windows Store).

Nota: Pentru a putea beneficia de trialul de 7 zile, trebuie mai intai sa va creati un cont Nokia (in cazul in care nu aveti deja).

STEALTH SETTINGS – Nokia Music pentru Windows 8

Nokia Music pentru Windows 8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment