Cum să combini conținutul din diferite foldere într-un singur folder.

Este întotdeauna benefic să fim organizați, atât în viața reală, cât și în cea digitală. În acest ghid, îți prezentăm o aplicație gratuită, cu ajutorul căreia poți să combini conținutul din diferite foldere într-un singur folder, pe calculatoarele cu sistem de operare Windows.

Fiecare utilizator Windows (și nu numai) își organizează fișierele stocate pe hard-disk în funcție de preferințe: după tipul de fișier, după extensiile acestora, după data la care au fost create, după semnificație sau după alte criterii. Inevitabil, după anumite perioade de timp, se întâmplă să se descopere că în sistem există mai multe foldere cu același tip de conținut (indiferent de criteriul după care acesta este sortat), și se dorește combinarea acestora într-un singur folder, fie pentru o accesare mai rapidă, fie pentru a face ordine și a fi mai bine organizate.

Combinarea conținuturilor mai multor foldere (și subfoldere) într-un singur folder este de cele mai multe ori o acțiune care poate dura mult timp, motiv pentru care este destul de plictisitoare. Pentru a evita efectuarea manuală a unui astfel de task, utilizatorii Windows pot apela la o aplicație third-party, și anume Folder Merger.

Cum să combini conținutul din diferite foldere într-un singur folder.

Folder Merger este o aplicație gratuită și portabilă (nu necesită instalare) care le permite utilizatorilor Windows să combine simplu și rapid conținuturile mai multor foldere într-unul singur. Interfața acesteia este minimalistă și ușor de înțeles, și nu dispune de setări sau funcționalități avansate.

Cum să combini conținutul din diferite foldere într-un singur folder.
Folder Merger

Cum se utilizează aplicația Folder Merger?

Folder Merger este un instrument pentru a combina conținutul din diferite foldere într-un singur folder, păstrând (opțional) structura acestora. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă reorganiza folderele și fișierele stocate pe un hard disk, este să descărcați aplicația și să urmați pașii de mai jos.

Download Folder Merger (Windows 7 – Windows 11)

1. Copiați toate folderele pe care doriți să le combinați într-un singur folder, apoi deschideți aplicația și dați clic pe butonul “Browse root directory.”

2. Selectați folderul care conține toate folderele al cărui conținut doriți să-l combinați (Folder Merger va afișa apoi o listă cu toate fișierele conținute în folderele respective).

3. Dați clic pe “Browse destination folder” și selectați locația unde doriți să fie stocat conținutul combinat al folderelor.

4. Apoi, în final, dați clic pe butonul “Merge now.”

Procesul de combinare al conținutului mai multor foldere poate dura până la câteva minute, în funcție de cât de mare este numărul de fișiere stocate în folderele respective.

Related: Cum poți să ștergi lista de fișiere și foldere accesate recent (Quick Access) din Windows

În concluzie, Folder Merger este o aplicație eficientă atunci când ai nevoie să combini conținutul din diferite foldere într-un singur folder. Cu o interfață minimalistică și ușor de utilizat, aplicația oferă posibilitatea de a consolida rapid și fără efort conținutul din mai multe directoare într-un singur folder.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Software » Cum să combini conținutul din diferite foldere într-un singur folder.
Leave a Comment