Cum putem combina rapid continutul mai multor foldere Windows intr-unul singur

Fiecare utilizator Windows (si nu numai) isi sorteaza fisierele stocate pe hard-disk in functie de preferinte: dupa tipul de fisier, dupa extensiile acestora, dupa data la care au fost create, dupa semnificatie etc. Inevitabil, dupa anumite perioade de timp, se intampla sa se decopere ca in sistem exista mai multe foldere cu acelasi tip de continut (indiferent de criteriul dupa care acesta este sortat), si se doreste combinarea acestora intr-un singur folder, fie pentru o accesare mai rapida, fie pentru a face ordine in sistem.

Combinarea continuturilor mai multor foldere (si subfoldere) intr-un singur folder este de cele mai multe ori o actiune care poate dura mult timp, motiv pentru care este destul de plictisitoare. Pentru a evita efectuarea manuala a unui astfel de task, utilizatorii Windows pot apela la o aplicatie third-party, si anume Folder Merger.

Folder Merger este o aplicatie gratuita si portabila (nu necesita instalare) care le permite utilizatorilor Windows sa combine simplu si rapid continuturile mai multor foldere intr-unul singur. Interfata acesteia este minimalista si usor de inteles, si nu dispune de setari sau feature-uri avansate.

foldermerger

Cum se foloseste Folder Merger?

  • copiati toate folderele pe care doriti sa la combinati intr-un singur folder
  • apoi deschideti aplicatia si dati click pe butonul Browse root directory
  • selectati folderul care contine toate folderele al carui continut vreti sa il combinati (Folder Merger va afisa apoi o lista cu toate fisierele continute in folderele respective)
  • dati click pe Browse destination folder si selectati locatia unde doriti sa fie stocat continutul combinat al folderelor
  • apoi, in final, dati click pe butonul Merge now

Procesul de combinare al continutului mai multor foldere poate dura pana la cateva minute, in functie de cat de mare este numarul de fisiere stocat in folderele respective.

Download Folder Merger pentru Windows.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8

STEALTH SETTINGS – How to quickly merge contents of multiple Windows folders into only one

Stealth

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Articles

/ / / /
Tags: / / / / / /
Back to top button