Download Android Jelly Bean Transformation Pack pentru Windows 7

O mare parte dintre utilizatorii Windows se plictisesc destul de repede de design-ul original al sistemului de operare si obisnuiesc sa faca relativ frecvent modificari in aspectul acestuia, folosind fie diferite tweak-uri si hack-uri de customizare, fie skin pack-uri care ii transforma complet look-ul, de la Taskbar pana la iconitele pentru aplicatii sau foldere.

La scurt timp dupa lansarea celui mai nou sistem de operare Android, a aparut si un skin pack care transforma look-ul Windows 7 in acel al Android Jelly Bean.

jelly-bean-skin-pack

Pack-ul contine diverse resurse, icon-uri, stiluri vizuale, wallpapere etc, toate acestea contribuind in a da sistemului un aspect aparte si uimitor.

jelly-bean-skin-pack2

Android Jelly Bean Skin Pack se instaleaza usor, fara a afecta fisierele de sistem ale Windowsului (atentie insa sa debifati instalarea toolbar-ului Babylon sau modificarea home page-ului sau a motorului de cautare in browserul default), si se poate dezinstala la fel de simplu atunci cand utilizatorii doresc sa revina la aspectul original al Windowsului.

Nota: Android Jelly Bean Skin Pack este compatibil cu toate versiunile de Windows 7 (exceptie Windows 7 Starter).

Credit @skinpacks.com

STEALTH SETTINGS – Download Android Jelly Bean Transformation Pack for Windows 7

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment