Download Android Jelly Bean Transformation Pack pentru Windows 7

O mare parte dintre utilizatorii Windows se plictisesc destul de repede de design-ul original al sistemului de operare si obisnuiesc sa faca relativ frecvent modificari in aspectul acestuia, folosind fie diferite tweak-uri si hack-uri de customizare, fie skin pack-uri care ii transforma complet look-ul, de la Taskbar pana la iconitele pentru aplicatii sau foldere.

La scurt timp dupa lansarea celui mai nou sistem de operare Android, a aparut si un skin pack care transforma look-ul Windows 7 in acel al Android Jelly Bean.

jelly-bean-skin-pack

Pack-ul contine diverse resurse, icon-uri, stiluri vizuale, wallpapere etc, toate acestea contribuind in a da sistemului un aspect aparte si uimitor.

jelly-bean-skin-pack2

Android Jelly Bean Skin Pack se instaleaza usor, fara a afecta fisierele de sistem ale Windowsului (atentie insa sa debifati instalarea toolbar-ului Babylon sau modificarea home page-ului sau a motorului de cautare in browserul default), si se poate dezinstala la fel de simplu atunci cand utilizatorii doresc sa revina la aspectul original al Windowsului.

Nota: Android Jelly Bean Skin Pack este compatibil cu toate versiunile de Windows 7 (exceptie Windows 7 Starter).

Credit @skinpacks.com

STEALTH SETTINGS – Download Android Jelly Bean Transformation Pack for Windows 7

Download Android Jelly Bean Transformation Pack pentru Windows 7

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.