Download Windows 7 Black Themes (Windows 7 Customization)

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la lansarea Windows 8, foarte multi utilizatori Windows 7 au afirmat ca nu vor sa renunte la sistemul de operare din dotare in favoarea celui nou (in primul rand din cauza modificarilor de design suferite de acesta). Pentru acestia dar si pentru toti fanii Windows 7 care obisnuiesc sa-si customizeze periodic sistemul in functie de preferinte (sau toane :P), vom prezenta in acest articol trei teme superbe, de culoare neagra, care va vor convinge cu siguranta sa le incercati.

  • Only Black Theme pentru Windows 7 (credit tonev @deviantart)
Only_Black_w7_theme

Download Only Black (Windows 7 Theme)

  • Blaque Theme pentru Windows 7 (credit caeszer @deviantart)
Blaque__Final___by_caeszer

Download Blaque (Windows 7 Theme)

  • Dark Agility Theme pentru Windows 7 (credit DjabyTown @deviantart)
Dark_Agility___Visual_Style____by_DjabyTown

Download Dark Agility (Windows 7 Theme)

Cum se instaleaza temele?

Pentru a putea instala temele prezentate mai sus, aveti nevoie de UxStyle, o utilitate care permite instalarea de teme third-party pe Windows 7 (rulati aplicatia, apoi instalati temele).

Extrageti tema pe care doriti s-o instalati intr-un folder nou pe desktop, apoi mutati fisierele din folderul Theme in C:\Windows\Resources\Themes, si dati dublu click pe fisierul .theme pentru a seta tema.

In cazul in care tema necesita si modificare de fonturi si/sau fisiere de sistem, dati click-dreapta pe fisierele .ttf si selectati Install pentru a instala fonturile, apoi inlocuiti fisierele de sistem specificate cu fisierele disponibile in tema (mai intai trebuie sa dati take ownership la fisierele originale, apoi creati un backup al acestora, pentru cazul in care veti dori sa reveniti la tema originala).

Download UxStyle

STEALTH SETTINGS – Download Windows 7 Black Themes (Windows 7 Customization)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment