Transforma Windows 7 in Android (Android Themes/Skins Transformation Pack)

este un sistem de operare cu o interfata grafica destul de atractiva si bine pusa la punct, insa dupa un timp o schimbare de “peisaj” poate fi binevenita, mai ales daca gasim o tema () sau o interfata grafica care sa ne satisfaca. Pentru cei care sunt atrasi de interfata sistemului de operare (dedicat telefoanelor mobile / smartphones), Android Skin Pack este o solutie destul de buna.

Android Skin Pack transforma in totalitate interfata sistemului de operare Windows 7.

Faptul ca in pack-ul de instalare a fost inclus si (util pentru a modifica fisiere de sistem) face ca Android Skin Pack sa poata fi instalat si de cel mai neexperimentat utilizator de Windows.

Install Android Windows 7 Theme

Dupa instalarea acestui pack, Windows 7 va fi de nerecunoscut. :-)

Windows 7 Android Transformation Pack 2
Android Themes Windows 7
Windows 7 Android Transformation Pack23
Android Themes Windows 7 - Control Panel

Cum se poate observa si in -urile de mai sus, Android Skin Pack schimba atat iconitele folderelor de sistem, , iconitele programelor (pentru cele mai uzuale)  cat si style-ul ului, si cursorul.

Download Android Skin Pack (x86 / 32-bit)

{filelink=17}

Download versiune 64-bit si suport : hameddanger.

Acest pack este compatibil pe toate versiunile de Windows 7 , Windows 7 SP1 , Windows Server 2008 R2 , Windows Server 2008 R2 SP1 x86 si x64. Pentru dezinstalare este de ajuns sa mergeti in la “Uninstall a program” si sa eliminati acest pack.
Atat la instalare cat si la dezinstalare va trebui sa restartati calculatorul.

Windows 7 Android Style / Theme Download.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment