Gemini AI în Android Messages, Android Auto și în alte aplicații.

Vești bune de la Google pentru posesorii de dispozitive smartphone! Integrarea Gemini AI în Android Messages și Android Auto este tot mai aproape pentru unele telefoane mobile.

Google a făcut publice detalii despre o serie de caracteristici noi ce vor fi disponibile pentru utilizatorii de telefoane Android în săptămânile și lunile următoare. Lansările de funcții noi pentru platforma Android nu sunt frecvente, mai ales pentru utilizatorii care nu dețin telefoane Samsung sau Pixel. Cu toate acestea, Google promite o serie de actualizări interesante și îmbunătățiri, inclusiv unele bazate pe inteligența artificială.

Una dintre cele mai notabile îmbunătățiri este integrarea Gemini AI în Android Messages. Acest lucru va permite utilizatorilor să interacționeze cu asistentul de inteligență artificială direct din aplicația de mesagerie, deschizând astfel o gamă mai largă de posibilități de comunicare și asistență.

Android Auto primește, de asemenea, un update semnificativ, oferind funcții AI pentru rezumarea mesajelor și sugestii relevante de răspuns. Aceste îmbunătățiri au ca scop îmbunătățirea siguranței în timpul condusului, permițând șoferilor să rămână conectați fără să-și distrugă atenția de la drum.

De asemenea, pentru utilizatorii cu deficiențe de vedere, Lookout pe Android va oferi descrieri audio generate de AI pentru imagini, inclusiv pentru fotografiile primite în mesaje sau pentru cele găsite online.

În plus față de caracteristicile AI, există și o serie de îmbunătățiri non-AI care vor fi disponibile pentru utilizatori. De exemplu, suportul extins pentru cititoarele de ecran pentru Lens în Maps va oferi informații audio despre locurile din apropiere atunci când utilizatorii își îndreaptă camerele telefoanelor spre ele.

Gemini AI în Android Messages, Android Auto și în alte aplicații.
Gemini Ai in Android

De asemenea, Google Docs suportă acum adnotările scrise de mână de pe dispozitivele Android, ceea ce facilitează procesul de revizuire și feedback pentru documente. Utilizatorii Spotify vor putea, de asemenea, să comute redarea media între dispozitive prin intermediul comutatorului de ieșire Android.

Related: Duet AI pentru Google Workspace plus multe alte servicii Google

În concluzie, aceste actualizări promit să aducă o serie de îmbunătățiri semnificative experienței utilizatorilor de telefoane Android. Cu toate că aceste caracteristici vor fi implementate treptat și vor fi disponibile mai întâi pentru anumite modele de telefoane, cum ar fi Google Pixel și Samsung, se așteaptă ca ele să ofere o experiență îmbunătățită și mai bogată pentru toți utilizatorii de dispozitive Android în viitorul apropiat.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Android » Gemini AI în Android Messages, Android Auto și în alte aplicații.
Leave a Comment