Rulati aplicatii Android (apk) in Windows cu BlueStacks

Fie ca intentionati dar inca nu sunteti hotarati sa cumparati un dispozitiv cu sistem de operare Android, fie ca doriti doar sa testati cateva aplicatii Android sau fie ca preferati sa jucati jocuri Android pe un ecran ceva mai generos decat al telefonului mobil, BlueStacks este solutia ideala pentru a rula orice aplicatie dezvoltata pentru Android OS (terminatia .apk) direct pe computerul din dotare cu Windows instalat.

BlueStack Desktop Gadget

BlueStacks este o aplicatie Windows gratuita, cu ajutorul careia utilizatorii Windows pot rula aplicatii Android doar printr-un simplu switch intre sistemele de operare (nu este necesara restartarea computerului). Aceasta vine la pachet cu 10 aplicatii preinstalate si ofera userilor posibilitatea de a downloada pana la 26 de aplicatii gratuite din Android Market utilizand browserul default din Windows.

BlueStack

Pentru a rula o aplicatie Android deschide BlueStacks (dupa instalare, programul “plaseaza” o iconita in system tray si un widget in coltul dreapta-sus al desktopului) si da click pe aplicatia dorita (aceasta se va deschide in full screen).

Android Race Games 

Pentru a downloada si alte aplicatii Android da click pe Get More Apps in BlueStacks (este necesar un cont de Facebook pentru a avea acces la aplicatii).

BlueStacks Apps - Android Games & Apps

Pentru a inchide aplicatia BlueStacks dati click-dreapta pe iconita din systray si selectati Quit.

Download BlueStacks App Player (alpha version)

Nota: Aplicatia este compatibila doar cu Windows 7 (32 si 64 biti).

Rulati aplicatii Android (apk) in Windows cu BlueStacks

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment