Transforma Windows 7 in iOS cu iOS Transformation Pack

Daca sunteti utilizatori ai unuia sau mai multor dispozitive care ruleaza iOS sau doar fani ai acestui sistem de operare, si doriti sa dati Windowsului dvs un look asemanator, puteti realiza acest lucru folosind iOS Transformation Pack.

ios-theme3

iOS Trasformation Pack nu face doar modificari superficiale ale aspectului Windowsului, ci schimba total look-ul acestuia, inclusiv boot screen-ul, logon screen-ul si Windows Explorer-ul.

ios-theme4

De asemenea, pachetul de transformare contine si wallpapere, cursori si iconite personalizate, plus programul UxTheme Patch (acesta este necesar pentru instalarea temelor third-party in Windows 7).

ios-theme2

Cum se instaleaza iOS Transformation Pack?

Foarte simplu. Pentru a instala iOS Transformation Pack nu trebuie decat sa downloadati si sa rulati installerul cu acelasi nume; acesta va instala toate fisierele si tool-urile necesare pentru a transforma Windows 7 in iOS.

La rularea installer-ului aveti optiunea de a selecta o instalare rapida sau una custom. Daca alegeti instalarea custom, va fi afisata o lista cu toate componenetele care vor fi instalate de skin pack si veti avea posibilitatea sa le debifati pe cele pe care doriti sa le excludeti.

custom-install

Pentru computerele cu conexiune la internet se recomanda folosirea installerelor online deoacece acestea contin auto-fix pentru eventuale bug-uri ale packului.

Daca doriti sa instalati pack-ul pe un computer fara conexiune la internet, downloadati de mai jos installer-ul offline potrivit (32 sau 64 biti).

Nota: iOS Transformation Pack este compatibil cu orice versiune de Windows 7 (cu sau fara SP1). Se recomanda inaintea instalarii skin pack-ului crearea manuala a unui system restore point pentru a evita eventuale consecinte neplacute.

Credit: hameddanger @deviantart

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment