Descarca Winter White Theme pentru Windows 7 (Screensaver, Wallpapere si Cursoare incluse)

Celor care duc dorul zapezii, pe care inca nu prea am apucat s-o vedem anul acesta, si uneori uita ca sarbatorile bat la usa, le recomandam sa-si customizeze Windowsul din dotare cu o tema speciala pentru iarna, pentru a aduce putin din magia acesteia macar pe desktop-urile computerelor din dotare. Tema propusa de noi pentru utilizatorii Windows 7 se numeste Winter White, si contine pe langa 6 wallpapere superbe de iarna, si un screensaver si cursoare tematice.

winter-white

Cum se instaleaza Winter White Theme?

Dupa ce downloadati tema, dezarhivati-o si rulati fisierul Winter White.themepack. Apoi intrati in folderul Cursors and Screensaver, dati click dreapta pe INSTALL.inf si selectati Install.

instalinf

In cazul in care modificarile de cursoare si screensaver vor fi inexistente, va trebui sa le faceti manual:

  • dati click-dreapta pe monitor si selectati Personalize. Apoi dati click pe Screen Saver in coltul din dreapta-jos si selectati FallingSnow ca screensaver
set-screensaver
  • tot in Personalization, in partea stanga a ferestrei, dati click pe Change mouse pointers, apoi selectati White Aero
change-cursors

Puteti modifica viteza si forma fulgilor din screensaver din Settings, iar pentru a opri fulgii de zapada de tot trebuie sa treceti cu mouse-ul peste acestia (daca nu doriti sa ii opriti si preferati sa ii lasati sa “ninga” in background in timp ce lucrati, evitati sa atingeti vreun fulg cu mouse-ul).

Nota: Tema compatibila doar cu sistemele de operare Windows 7.

Credit: Lee Whittington@TheWindowsClub

STEALTH SETTINGS – Download Winter White Theme for Windows 7 (Including Screensaver, Wallpapers and Cursors)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment