Windows 7 primeste doua teme noi pentru Valentine’s Day

Microsoft a obisnuit utilizatorii Windows 7 cu update-urile periodice de teme pentru acest sistem de operare. Avand in vedere ca pana la Sfantul Valentin mai sunt doar cateva zile departare, Microsoft le propune celor care celebreaza aceasta zi doua teme subtil tematice dar care simbolizeaza perfect sentimentele sarbatorite:

1. Roses – prima tema propusa pentru Valentine’s Day este una plina de trandafiri, floare asociata de majoritatea cu sentimentele de iubire. Tema este compusa din 10 wallpapere superbe in care subiectii principali sunt, evident, trandafirii mai sus amintiti.

Roses-theme

Download Roses Theme

2. Animal Affection – a doua tema pentru Valentine’s Day pune accent tot pe sentimentele de afectiune, de data aceasta exprimate de catre necuvantatoare: pestisorii aurii, leoparzi, pasari colibri, catelusi, pisici etc. O infatisare adorabila a sentimentelor de iubire in 14 wallpapere de inalta rezolutie.

Animal-affection

Download Animal Affection Theme

Pentru mai multe teme pentru Windows 7, inclusiv cateva teme mai vechi pentru Valentine’s Day, vizitati pagina oficiala a temelor Microsoft

STEALTH SETTINGS – Windows 7 gets two new themes for Valentine’s Day

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment